to tuším môžeš považovať za tak povediac internú objemovú mieru
![]()
Pravdaže ✌️ my , rod Korcov , meriame všetko odjakživa na korce 😜 za 3 korce múky, za 2 korce piva , pre 1 korca rolex …..🤪😜😂
to tuším môžeš považovať za tak povediac internú objemovú mieru
![]()
Pravdaže ✌️ my , rod Korcov , meriame všetko odjakživa na korce 😜 za 3 korce múky, za 2 korce piva , pre 1 korca rolex …..🤪😜😂
a co to ten korec vlastne je?
a co to ten korec vlastne je?
No predsa ja 💪✌️👍😂 a ešte:
Korec môže byť:
Krasne chlapci krasne ........ a teda kolko za tie Biatec???? myslim na Leviathany ehm
Krasne chlapci krasne ........ a teda kolko za tie Biatec???? myslim na Leviathany ehm
No keď nato 20mm je za 5000 tak odhadni koľko🤪
ako vravim, niet sa kam ponahlat
…veru nie, pri mojej produktivite budem 20 rokov po dôchodku v jednej pätine 😀
Nemal by som problém dať aj Biatec do H-coins obchodu, len sa obávam toho, aby sa to tu nezačalo veľmi spamovať... Nejaké návrhy?
Chlapci, všimol som si, že nefungujú notifikácie na to, keď niekto niečo "zakúpi" za svoje H-Coins. Všetci, ktorí tak urobili mi prosím pošlite Vaše adresy do správy a napravíme to a pošleme vecičky
tak iba teraz som si vsimol tuto info, a ja ze H-Coins su len nejaky hoax 😉 Uz ti teda posielam spravu, lebo uz tam mam "nakupene" z roku 2021 😉
Nemal by som problém dať aj Biatec do H-coins obchodu, len sa obávam toho, aby sa to tu nezačalo veľmi spamovať... Nejaké návrhy?
co o to navrhov by bolo
aha, a uz mam o jeden H-coin naviac
esqueleto bude este dostupny odbaretovac ?
Mam doma 5 cinskych, ked pojdes cez Zilinu kludne ti nejaky darujem
Ja tu mám tiež nejaké odbaretovače, len ten konkrétny čo je v H-coins obchode už nie. Ale dá sa to aj manuálne zakúpiť. Stiahnem ťa z H-coins manuálne
Daj mi adresu do môjho profilu a pošlem ti aj dva...
Keby si mi už konečne dal do profilu svoju adresu, už by ti išiel jeden poštou...
Keby si mi už konečne dal do profilu svoju adresu, už by ti išiel jeden poštou...
mas