André Charles... vo co go?

  • Na portáli startitup sa objavil článok o "dokonalých slovenských hodinkách". Pravda, vyzerá to viac na platený komerčný príspevok než serioznu novinárčinu, ale môžem sa mýliť. Mýlim sa ale aj v odhade, že za dokonalé hodinky so švajčiarskym strojčekom (?) by sa patrilo pýtať viac než plus-mínus sto eur? Skôr by so to videl na ďalší noname fashion kúsok alá Daniel Wellington. Má tunajšie osadenstvo bližšie info o tomto projekte?

    https://www.startitup.sk/dokonale-slove…nacky-zabudnes/

    P.S. Pre adminov: V prípade, že som netrafil správnu sekciu, pokojne presuňte inam.

  • Krovie z coho je puzdro a rucicky(indexy), sklicko plast, a strojcek? S najlacnejsou Rondou to zrejme vyskladas. Slovensky fashion pokus v mori ineho balastu, ale cielovu skupinu si zrejme najde

  • No, kvalita vyjadrená schopnosťou zachovávať slovenské tradície je aspoň pre mňa úplne nepresvedčivá. Od roku 2016 sa , teda podľa slov článku, ktosi snaží dostať na trh hodinky tuctového vzhľadu a zrejme aj primeranej kvality, čím mám na mysli japonské baterkové strojky za 7,50 evri. Rád by som videl, čo autor článku chápe pod pojmom "hodinky si vyskladáš aj sám". Nechcem nikoho podceňovať, ale keď už, tak vyleziem so slovenským názvom hodiniek. A to, čo som videl a čítal je na skutočnosť, že sú hodinky na trhu asi 4 roky, je trocha málo...:mrgreen: