• pepescom Pepe drž sa!

Ak ti to budú robiť troma dierkami (laparoskopicky) a nie jedným veľkým rezom tak dovolenka bude bez problémov, po dvoch týždňoch budeš úplne O.K.

Ja pravidelne cvičím už niekoľko desaťročí, železa nadvíham až-až, a takisto mi z ničoho nič pred pár rokmi naskočilo. Nosil som to cez 2 roky, keď to ženu prestalo baviť a jednéhp krásneho dňa mi oznámila, že "máš to vybavené, ideš v utorok na operáciu" (bolo to pred 2 rokmi) a ja som na ňu len čumel a vyhováral sa, že "mňa to nebolí, nevadí mi to" (takisto som drepoval bez problémov atď.). Ráno som tam došiel (samozrejme predoperačka atď - ani som nevedel akým smerom sa vybrať...), poobede som sa prebral zo spánku, a ďalší deň ráno ma už vyhodili na ulicu. 2-3 dni som mal ztvláštny pocit v oblasti brucha, ktoré to nafúkajú plynom, aby im pr zákroku nezavádzali vnútorné orgány, ale o 3 týždňe som pomalička začínal opäť navštevovať posilku...

Pepe, bude to O.K. (len som sa zľakol tých hadíc okolo teba, ja som nič také nemal....)

• Pepe, bude to O.K. (len som sa zľakol tých hadíc okolo teba, ja som nič také nemal....)

😜ale tá fotka to je z netu ( ilustračná ) a inak nerozumiem ako si s tým mohol fungovať, mňa to dosť bolí 😳 včera som sa postavil z kresla a skoro ma šľahlo. Najlepšia poloha je ležmo 🤔

A stitch in time :D

• ......a inak nerozumiem ako si s tým mohol fungovať, mňa to dosť bolí .....

Mne to vadilo skôr "esteticky"..... Vypuklina na onom mieste, ktorú som ku koncu čoraz častejšie stláčal (na pocit akoby sáčok s tekutinou, ktorú je tam aj cítiť), ale zaujímavé bolo, že ma to vôbec nebolelo. Dokonca som sa aj na súťaž pripravil, a vtedy to bolo ešte viditelnejšie (bol som vysekaný, na sebe takmer žiadny tuk (aj brucho žilnaté...).

Keby mi žena nevybavila (pozrel som termín: 02/2023), tak by som to nosil možno aj dnes.... ale samozrejme nie je to sranda, pretože to môže kedykoľvek prasknúť a to už je problém velikánksky.....

• pepescom Pepe drž sa!

Ak ti to budú robiť troma dierkami (laparoskopicky) a nie jedným veľkým rezom tak dovolenka bude bez problémov, po dvoch týždňoch budeš úplne O.K.

Ja pravidelne cvičím už niekoľko desaťročí, železa nadvíham až-až, a takisto mi z ničoho nič pred pár rokmi naskočilo. Nosil som to cez 2 roky, keď to ženu prestalo baviť a jednéhp krásneho dňa mi oznámila, že "máš to vybavené, ideš v utorok na operáciu" (bolo to pred 2 rokmi) a ja som na ňu len čumel a vyhováral sa, že "mňa to nebolí, nevadí mi to" (takisto som drepoval bez problémov atď.). Ráno som tam došiel (samozrejme predoperačka atď - ani som nevedel akým smerom sa vybrať...), poobede som sa prebral zo spánku, a ďalší deň ráno ma už vyhodili na ulicu. 2-3 dni som mal ztvláštny pocit v oblasti brucha, ktoré to nafúkajú plynom, aby im pr zákroku nezavádzali vnútorné orgány, ale o 3 týždňe som pomalička začínal opäť navštevovať posilku...

Pepe, bude to O.K. (len som sa zľakol tých hadíc okolo teba, ja som nič také nemal....)

ty si taky hrdina ako ja :D :D :D

ja som som vydrbal na biku a roztrhol som stehol asi 12 - 15 centi, na jednom mieste az po fasciu. presiel som si s tym este asi 17 kilakov domov :D zenu som stretol nedaleko bytu a kricim na nu, nezlakni sa, zdbal som sa :D :D zena, musis ist hned na pohovost. vravim, ani bohovi, to mi budu sit a to bude boliet. tych 17 kilakov na biku ma nebolelo. kym som daval biku na miesto, tak zavolala rychlikov. chlapi skoro z noh spadli, ked som im to povedal. nastastie, ked som prisiel na urazovku, tak mi dali umrtvovaka a vysledok bol 8 stichov :D :D najlepsi bol tatko, lekar, ved mu to nemuseli sit, by sa mu to zrastlo aj same, o pol roka :D :D :D co sa silo v takom 17. storoci:?::D :D :D

• 😜ale tá fotka to je z netu ( ilustračná ) a inak nerozumiem ako si s tým mohol fungovať, mňa to dosť bolí 😳 včera som sa postavil z kresla a skoro ma šľahlo. Najlepšia poloha je ležmo 🤔

tak nech si skoro fit, aby si mohol prispevky postovat ;)

• A ako bolestné, by si si mohol vybrať aj nejaké kukačky či? ;)

Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

• No mám to za sebou 😜 že zásah v pravú chvíľu 🤔 ale nič bližšie zatiaľ

Tak parada:thumbup:verim ze to dobre dopadlo a zajtra hajde domov;)pripravovat sa na dovolenku:)

• To nie je štandard 😳

no, a sme doma, dochodcovia sa maju tak dobre, ze si mozu dovolit platit nadstandardne izby OK dobre sa o nas ta nasa socialno-demokraticka vlada stara, len my si to nevazime 1f9231f923

• no, a sme doma, dochodcovia sa maju tak dobre, ze si mozu dovolit platit nadstandardne izby OK dobre sa o nas ta nasa socialno-demokraticka vlada stara, len my si to nevazime 1f9231f923

Roman, ostáva už len dočkať sa dôchodkového veku a začať si užívať 1f923.

• no, a sme doma, dochodcovia sa maju tak dobre, ze si mozu dovolit platit nadstandardne izby OK dobre sa o nas ta nasa socialno-demokraticka vlada stara, len my si to nevazime 1f9231f923

Romanko, je to úplne inak 👍

A stitch in time :D

• Taky nemám doktory rád. A Ty nemáš doma jehlu, niť a střelnej prach?😯

🤣

A Ramba na telefóne, aby mu povedal ako sa to robí. 1f923

Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.