• Moji online kamaráti ✌️ chcem vám popriať príjemné prežitie nastávajúcich sviatočných dní v spoločnosti milovaných , priateľov a krásnych hodiniek a do nastávajuceho roka veľa zdravia, šťastia a zdravý rozum pri hodinkových investíciách 😜✌️❤️🍾🥂

    toto REWACO s VW1200 som vlastnil dva roky .... ,, krásne časy ....

  • Okrem iného : Veľká vďaka Pepemu za oživenie tohto zabudnutého vlákna. Pepe, ja Ti ďakujem už len za to, že si... :love:

  • Okrem iného : Veľká vďaka Pepemu za oživenie tohto zabudnutého vlákna. Pepe, ja Ti ďakujem už len za to, že si... :love:

    bože aké vyznanie ✌️👍 hneď som podrástol a som pripravený rozdávať radosť a lásku 🥂🍾

    A stitch in time :D

  • Mojim kamarátom.

    Vážení chalani,

    dnes je deň, ktorého som sa veľmi bál. Je dôležitým míľnikom v mojom živote a je podnetom zamyslieť sa nad sebou. Urobil som v živote aj dobré veci no aj také za ktoré sa hanbím. No nič neľutujem, len dúfam, že ten pokoj, ktorý dnes prežívam, mi ešte nejaký čas vydrží. Zároveň konštatujem, že už pre tento portál nie som prínosom, píšem samé hlúposti a preto končím. Prajem všetkým vám, kamoši moji, aby vás hodinkománia, ten krásny koníček, nikdy neopustila. Občas sa sem ešte pozriem, ako sa máte, ale prispievať už nebudem. Neviem, čo viac povedať. Raz to prísť muselo.

    Preto zostávajte v dobrom zdraví, čo vám všetkým želá váš starý kamarát

    Hannes

  • že už pre tento portál nie som prínosom, píšem samé hlúposti a preto končím

    Hannes

    No takto hannes , keby sme sa k tomu takto nezodpovedne stavali všetci, tak toto fórum by asi skoro skončilo 🥴 každý z nás často trepe blbosti a my mu to s radosťou s malým pošteklením odpustíme 😜😂 Toto tvoje rozhodnutie beriem ako momentálnu indispozíciu a verím, že keď si oddýchneš na striedačke, v plnej sile behneš na ihrisko. Keď som si povymieňal názory s pánom moderátorom bejduko tiež som nepremyslene prisahal, že nebudem prispievať do môjho vlákna “foto hodiniek z webu” čo dodnes ľutujem a som veľmi rád, že vlákno žije vďaka niektorým členom ✌️ však LucaChangre a iný. Tak dedko zbieraj sily a skoro dovidenia 🥂

    A stitch in time :D

  • Mojim kamarátom.

    Vážení chalani,

    dnes ...

    Hannes

    Hannes, taky tu plácám hlouposti, víš co se píše ve Švejkovi, trochu to poupravím: Kdyby každej člověk psal jen samé chytrosti, bude z toho každej druhej úplně blbej.

    A o hodinkách už nepíšu vůbec nic. Vlastně tu setrvávám jen kvůli skvělým lidem, kteří tu jsou. A nikdo z nich nenapíše, trepeš hlúposti. Tak nehloupni, dokud udržíš telefon, dokážeš stisknout tlačítko klávesnice, každý si rád přečte i ty jak píšeš ,,hlúposti"

    Šup zpátky do víru dění Hannes!!!

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Hannes, taky tu plácám hlouposti..

    A kto nie? 95% obsahu tu je len trepanie hlúposti, ale práve kvôli tomu sem väčšina chodí si trošku oddýchnuť pred útrapami bežného života. ;)

    Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

  • Kamaráti , priatelia , známi , všetkým vám zo srdca prajem šťastný Nový rok , plný zdravia , šťastia , splnených prianí , nákupov ktoré neomrzia , rodinnej i pracovnej pohody a hlavne lásky , v tejto neútešnej dobe . Takže vykročme tou správnou nohou vpred ;) :thumbup: .