Film o hodinárovi - Bratislava

  • Zdravím, mám 21 rokov a som študent filmovej réžie na VŠMU. Približne o týždeň (medzi 20. a 31. májom) točím krátky študentský film o postaršom hodinárovi s malým hodinárstvom. Film točíme v Bratislave, nemáme však zatiaľ vybratú lokáciu, kde budeme film točiť. Preto by som sa rád spýtal miestnej komunity, či neviete o malom hodinárstve v Bratislave (prípadne antikvariát pôsobiaci ako hodinárstvo? Hodinky si môžeme aj nanosiť vlastné) v ktorom by nám potenciálne dovolili natáčať jeden deň film - samozrejme po vzájomnej dohode, aby sme nekomplikovali prevádzku obchodu. A zadruhé - film točíme s profesionálnymi hercami - hodinára bude hrať Csongor Kassai, ktorý samozrejme nemá schopnosť opravovať hodinky - a ja by som iba veľmi nerád mal vo filme nepresnosti čo sa týka fungovania a opravovania hodiniek. Preto by sa mi veľmi hodila pomoc niekoho z Vás, kto by nám vedel na kameru rozobrať a možno zložiť hodinky :) Film má iba veľmi malý rozpočet, ale isto sa môžeme dohodnúť na menšej finančnej odmene + občerstvení. V prípade že by sme film netočili v echt hodinárstve, nepochybne by sa nám hodilo krátke započižanie vašich hodiniek zlatej farby (dostali sme podmienku, že film musí byť ladený do zlatej farby). Za každú pomoc ďakujem! :)

  • Podľa toho čo viem, by som odporúčal na toto člena menom Roby:)

    To si děláš kozy? Film o postaršom hodinárovi? Hodinár nie som a do dôchodku mám viac ako 20 rokov :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

    Tempus Fugit

  • Roby ...si si nevšimol že dnes už je 40 ročný človek vnímaný minimálne ako postarší:mrgreen:?

  • To si děláš kozy? Film o postaršom hodinárovi? Hodinár nie som a do dôchodku mám viac ako 20 rokov :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

    Prepáč, samozrejme to nemalo vyznieť ako urážka veku :) bol som v tom, že si hodinár.

  • Prepáč, samozrejme to nemalo vyznieť ako urážka veku :) bol som v tom, že si hodinár.

    Pohoda, Všetko v rámci srandy... Hodinár nie som, som amatér snažiaci sa niečo naučiť z youtube, literatúry a metódou - pokus/omyl.

    Tempus Fugit

  • Priestory už teda máme, hľadám teda len niekoho, kto by si našiel nejakú polhodinku a zmontoval nám hodinky na kameru, bude mu vidieť iba ruky, veľmi to pomôže, vďaka :)