Biatec Leviathan - potápačské hodinky

  • Tak som poctený, že som práve JA :!:vyprovokoval odhalenie. :winner:

    A keďže je to aj na biatecwebe, nemusíme ani držať bobríka mlčania!

    Niektoré ohlasy sú "dosť drsné" ... za mňa by som dodal, že luneta na tej fotke dráždičke vyzerala fakt ako tenká, čím by pri malom priemere ciferník vyzeral opticky predsa len väčší, ja osobne s tým mám problém . neviem, či je to očami, alebo mám krátke ruky ... 8/

    Nerozumiem prečo humpolácke uchytenie ťahu - mne už raz pri pokuse o simulované topenie v mori jeden nevybúrený "Leviathan" strhol baretu a hodinky som pri klesaní do modrej hlbočiny zachytil s pomocou nohy(!) takpovediac v last moment. Tu to vyzerá na riadny "šrób", (po slovensky skrutku).

    Pre mňa z tých obrázkov hodinky vyzerajú jednoducho e-squelle!!

    Ale sú to všetko zrejme len počítačové vizoše, neboli by reálne fotky nejakého predprodukčného prototypu? Napr. pohľad celkom zboku, akoby z roviny stola mne najviac napovie o propročnosti priemeru a hrúbky.

    A najlepšie by bolo vidieť ich niekde naživo, Peťo, kedy sa budeš najbližšie prechádzať po Eurovee? 8)

    A celkom naj-sam-lepšie by bolo ten prototyp pretestovať na ruke v nejakom blízkom rybníku s hľbkou tak 299,9 m ...? :ange: (Áno, prvý som sa hlásil!):gene3:

  • Dizajn určite lepší ako podla mna nie moc podarené Corsair modeli.

    Konečne tu máme potápky super teším sa..vypadajú zaujmavo uvidí sa však až na živo ako to bude zložené a čas a prvý majitelia preveria ako to bude spolahlivé:)

    Hoci neviem 40mm na potápky mi príde fakt žalostne málo ideál je 42-44mm nemaju to byť predsa oblekovky ale potápky tam sa čaká že rozmer púzdra bude väčší ..aspoň ja to tak vnímam :) ale dobrú pripomienku tu mal Český bratr ako sú na tom s normamy napriklad norma pre vodeodolné hodinky ISO 6425 ? Nie že sa stým čovek práskne do Wellnesu a zamlží sa mu sklíčko to by bol fail :D ...ale nie srandujem.

  • Každej řetěz je tak silnej jako jeho nejslabší článek, tolik k tomu tahu a uchycení. Ale třeba to bude lepší než na jednom obrazku.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • koľko ľudí toľko názorov - pre mňa osobne rozmer 40mm IDEÁLNY! kam sa pozriem všetky značky produkujú prerastené modely... viackrát som sa pozastavil nad týmto podľa mňa nelogickým trendom nakoľko sa tým logicky zužuje možnosť výberu pre osoby s menším obvodom zápästia a zároveň redukuje množstvo potenciálnych záujemcov o takýto model čo môže byť pre firmu v konečnom dôsledku kontraproduktívne. Pomaly je problém nájsť hodinky pod 44mm. Chválim preto Peťov počin. Hodinky šmrncovné, dokonca adept na OWG, akurát mi nesedí tvar a napojenie nožičiek na puzdro, ale treba ich vidieť naživo a vyskúšať... použitý kaliber je dvojsečná zbraň, ale to je dlhšiu debatu... inak oba palce nahor!

  • Chválim, najme v modrej. Ciferník, korunka, luneta, rucky. Páčia sa mi. Tah a nožičky skúšam pochopiť. Akú šírku má to pri spone-zužuje sa? Nemáš vizualizáciu aj bez ťahu? Ako k ním pôjdu remeňe, guma- máte nejakú vybranú, ktorá by k ním pasovala?

  • Sellita SW200 Premium

    A budú poldieliky, zužovať sa tah a stezejka bude klasická-dam tam aj aftermarket gumu alebo bude nejaká špeciálna na uchytenie ťahu a ten bude jediná mozna voľba?

    Neboj Mišo, to som nesmeroval na teba. :)

  • Sellita SW200 Premium

    A budú poldieliky, zužovať sa tah a stezejka bude klasická-dam tam aj aftermarket gumu alebo bude nejaká špeciálna na uchytenie ťahu a ten bude jediná mozna voľba?

    Neboj Mišo, to som nesmeroval na teba. :)

    Áno, poldieliky nebudú chýbať v balení, ťah sa nezužuje, pre dizajn to nie je možné a bareta nebude klasická ale na skrutky. Aftermarket gumu tam dáš ale iba pokiaľ ide o gumu s rovnými koncovkami a nie je to úplne vhodné lebo v puzdre je zárez, ktorý bude vidno. Neskôr však pribudne aj originál guma.