Christopher Ward C65 Trident automatic blue

  • Zopar postrehov a fotiek najnovsieho prirastku - Christopher Ward C65 Trident automatic. V pondelok rano objednane, vo stvrtok vecer odoslane z UK, v piatok poobede na ruke na SK. Na free shipping celkom slusne.

    Z komunikacie s CW mam trosku zmiesane pocity, odpisali mi zakazdym cca za 24h, ale nebolo to vzdy uplne k veci. Napr. na otazku ci zafir ma AR vrstvu odpovedali, ze nie. Pricom realne vnutorny AR maju.. :) Od kupy ma to vsak neodradilo.

    Po vybaleni z paradnej krabice som ostal trochu sklamany, chybal mi prvotny "wow" efekt. Beriem to ako pozitivum, vacsinu "wow" hodiniek som uz predal.. :) Postupom casu sa mi vsak pacia stale viac, od piatku som ich dal z ruky dole len na odfotenie. Presnost je zatial cca +8s/d, ale to sa este asi niektorym smerom pohne. Chod lunety je tuhsi, ovlada sa vsak bez problemov a nehrozi jej samovolne potocenie. Hlinikova vlozka lunety je uzka a chranena vypuklym zafirom, takze by mala vydrzat dlhy cas bez ujmy. Rucicky a indexy su perfektne citatelne. Lumi zdaleka nedosahuje radioaktivnej urovne Seiko, ale na moje prekvapenie je uplne bez problemov citatelna celu noc. Prechod zo svetla do sera lumi nijak extra nezvyrazni, iba vintage radium dostane jemne zeleny nadych. Na dennom svetle si drzi svoju farbu. Old radium by som prirovnal urovnou k C1.

    Tvar a vyhotovenie puzdra je jednoducho perfektne, hodinky dokonale sadnu na zapastie, nikde netlacia, nic nezavadzia. Kovovy naramok mi najprv prisiel ako najslabsia cast hodiniek a zdalo sa mi, ze ma ostrejsie hrany. Po nastavani idealnej dlzky mi uz pride "dokonaly". Skryta mikroregulacia je super, ale ma pre mna maly rozsah - bud ju mam uplne zasunutu alebo vysunutu, podla toho ci pridam alebo odoberiem clanok naramku. Pol dielik naramku by dilemu vyriesil a mikroregulacia by splnila ucel rychlej upravy velkosti. Takto to bude asi z kategorie "set&forget".

    Obaval som sa modrej farby na ciferniku, ale bolo to neopodstatnene. Ma zhruba bambilion roznych odtienov modrej, vsetko zalezi na okolnom svetle a uhle pozorovania. Cierny je mozno univerzalnejsi, ale dovolim si tvrdit, ze aj ovela nudnejsi (napriek tomu, ze som ich v ruke nemal).

    Trosku technickej omacky z ofiko stranky

    • Diameter: 41mm
    • Height: 11.55mm
    • Weight: 65g
    • Calibre: Sellita SW200
    • Case: 316L Stainless Steel
    • Water resistance: 15 ATM (150 metres)
    • Vibrations: 28,800 per hour (4 Hz)
    • Timing tolerance: -20/+20 seconds per day
    • Dial colour: Blue
    • Lume: Old Radium SuperLuminova
    • Lug to lug: 47.1mm
    • Bracelet width: 22mm

    Nejake to foto:

    Dakujem za pozornost :)

  • modrá má prostě svoje kouzlo v podobě mnoha odstínů, někdy jde až do černý. Černá je černá, vždy a všude. Mrkni na moře, mrkni na oblohu, nikdy to není stejný pohled, tak jako na modrý hodinky, za mne v tomhle konkrétním případě lepší volba než černá

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • ChWard je podla mna znacka buducnosti... Maju naozaj dobry pomer kvalita a cena, pomerne slusne meno, investuju do vyvoja vratane in-house kalibrov a hlavne maju prepracovany predajny system ktory naozaj funguje. Casom by to mozno chcelo trochu svojbytnejsi dizaj hlavne co sa tyka sportovych modelov. Tiez by ma subjektivne potesilo keby boli made in england. Moja skusenost je ze v kategorii 500 - 1000 EUR je ChWard a Hamilton jednoznacne to najlepsie co sa da kupit.

  • Tak na takovyhle uzávěry je ještě brzy po obědě. Souhlasil bych, že za svoje penize dostanete dobrou kvalitu. Ale výkřiky jednoznačně nejlepší, na to jsem tu už moc dlouho.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • watchesfan - poeticke a pravdive :) Cierne maju urcite tiez svoje caro a budu trochu univerzalnejsie, keby mali byt u mna ako jedine, tak fakt neviem aku farbu by som zvolil.

    SeikoSan - s CW sa len zoznamujem, ale zatial plne suhlasim. Jedine co podla mna trochu posrali su zlavy. Naucili ludi, ze za plnu cenu sa u nich takmer nikdy neoplati nakupovat. Uz ked sa necaka na vypredaj, tak aspon na nejaky kupon. Asi im to funguje, ale neviem ci by plosne zlacnenie a osekanie akcii nemalo lepsi vplyv na image znacky. V mojich ociach su to stale "ti s vypredajmi 5x do roka", hoci kvailtou mozu urcite konkurovat ovela drahsim znackam.

  • Diky za recenziu (este by to chcelo foto prdelky), ChW su mi cim dalej, tym sympatickejsi :super:

    Ved im napis ci nemaju poldielik, mozno ti aj to AR poslu :D

  • Prdelka jako kazda ina, gravirovany trojzubec. Popravde som sa nan ani poriadne nepozrel. Mna zaujimaju iba priehlady, gravir vie uz dnes kazdy. :)

    Poldielik nakoniec ani nebude treba, nejak som si nasiel tu svoju spravnu velkost (zvykol si? :) ). AR netreba, jedine ak este aj vonkajsi :P

    Jedna z netu:

    659739-3442852caad5ccb65af5afaf363696b8.jpg