Prodám Deep Blue Deep Star 1000. Je to verze s Miyotou 9015 a s vodotěsností 1000m (oproti nynější, která má pouze 300m). Keramická luneta se SuperLuminovou BGW9 (modrá) Ciferník s Vintage Green SuperLuminova a plastickými indexy 3, 6, 9 a 12 (zelená) Lehce konvexní safírové sklo Vodotěsnost 1 000 metrů Automatický héliový ventil Plastické zadní dýnko s individuálním číslováním Rozměr pouzdra 44,4mm Lug to lug cca 50mm Stav je velmi dobrý, žádné vrypy. Co se týče meshe, ten je nepoužitý, žádný kancldiving, na jedné straně se rozpojil. Nechal jsem to od místního člena laserově svařit takovou malou hosenkou, pro jistotu na obou stranách. Po návratu jsem ho nezkoušel, hned jsem ho uložil a nosil na kůži. Takže mesh berte jako bonus k tomu všemu. Součástí prodeje je: Hodinky Mesh Manuál Osičky cca 8ks Dílky k meshi Kufřík Řemínek od Pattini světle hnědý, nepoužitý (oranžové prošití - koresponduje s minutovkou, béžové prošití - koresponduje s indexy) Řemínek od Pattini černý (oranžové prošití - koresponduje s minutovkou, béžové prošití - koresponduje s indexy) Oba kožené řemínky mají rychlé osičky pro rychlou výměnu řemínků bez vystěžejkovávače. Takže vyměnit řemínky můžete cobydup. Prosím bez výměň. Cena 330 EUR vč.pošty
Deep Blue Deep Star 1000
- Markus
- Uzamknuté
-
-
Zdravim, mam o hodinky zaujem, v pripade Vasho zaujmu ma nakontaktujte na mail vlastne@gmail.com, dakujem
-
Up
-
prodáno