• Vážení kolegovia, mnohí z nás niečo hľadajú - informáciu, obchod, tovar a to aj v iných oblastiach, ako je hlavným predmetom tohto fóra. Preto som sa rozhodol založiť toto vlákno a dať ho do tejto sekcie. Som toho názoru, že by mohlo priniesť našim členom úžitok a nemuseli by byť zaťažené iné sekcie, v ktorých by sa takéto info iba ťažko hľadali. Pokiaľ by ale mal equeleto alebo chalani moderátori iný názor, môžu pokojne toto vlákno zrušiť, je to iba návrh.

  • No tak to ho hľadáš už po čertoch dlho.... Ale teraz vážne. Pokiaľ by to malo byť na príťaž, treba to radšej zrušiť, nech to nezaberá miesto.:]

  • hannes super nápad :super: ja hľadám pokoj na duši :pleur4:

    som ti ho nasiel, dokonca 2x :malin1:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    https://niagara.sk/dvd-film/pokoj-v-dusi-dvd-cd

  • Len si robte srandu....radšej to dajme preč....:( Napíšem Adamovi...:]

    Hannes hlásim že všetko je OK :super::malin1: ako sa vraví s kostolným poriadkom - Adam

  • No tak ja využijem toto vlákno. Po dlhých rokoch mi odišli trekové celokožené Garmonty a hľadám niečo nové, takže rád by som poprosil Vaše skúsenosti čo sa týka: značky, spracovania, membrány, podrážky, tvrdosti, materiálu, obvodového okopu a pod.

    Čo používate Vy? Ďakujem pekne za rady :)

  • aj ja pridam. hladam niekoho, kto by vedel ohodnotit zbierku znamok. nemam zaujem ju predaj, ale chcem vediet jej cenu. poprosim ziaden priekupnik. jedna sa o 1. CSK, SVK stat a CSSR.

  • Ja sem dlho nosil české Prabos Tundra GTX, vyzorovo nic moc ale funkčnosť a pohodlí perfektné. Teraz sem váham co kupit... Planika a Salewa ma celkom zaujali v poslednej dobe...

  • aj ja pridam. hladam niekoho, kto by vedel ohodnotit zbierku znamok. nemam zaujem ju predaj, ale chcem vediet jej cenu. poprosim ziaden priekupnik. jedna sa o 1. CSK, SVK stat a CSSR.

    Tiež by som mal záujem. Aj HU, mám kompletné ročníky.

    Tempus Fugit

  • super, tak si vlakno rovno testneme :)

    uz dlhodobejsie hladam 20mm DLC/PVD obycajnu ale kvalitnejsiu trnovu sponu... zatial som nasiel pekne kusy, ale dvojcifernu sumu sa mi za taku drobnost prieci dat... :)

    nieco taketo:

    20mm Top Quality Stainless Steel 316L Spring Bar type 3mm-Tongue Buckle 56, PVD Black

  • Ja som toto riešil pri Štajnoch jednoducho a lacno :) pozrel som na Aliexprese cely remeň a čuduj sa svete, spona bola vždy fajn a použiteľná,

    samozrejme, že samotný remeň bol bučora :)

    HTB19EGeKruWBuNjSszgq6z8jVXaM.jpg

  • Toto mi nic nehovori. Pri topankach davam prednost overenym znackam. S tymito znackami mam velmi dobre skusenosti: Mamut - Raichle, Salewa, Scarpa, Trezeta.

    je: Prim: cal. 68, CHR. WARD C9 5 Day Small Second: SH21, NOMOS Club Date: DUW 4101

    bolo: Aviator mechanical A-3105-6975647: Poljot 3105, Steinhart Marine Chronometer II arabic: Unitas 6498, STEINHART Military 42, Davosa Ternos Ceramic, Junkers Spitzbergen F13 6110-5: Poljot 3133