Seiko Solar Tuna SNE498

  • Uz som nevydrzal cakanie na 2 limitky a musel "nieco" zakupit. Volba padla na zlato cierne solarne tuniaky. Musim povedat, ze su super. Minutovy veniec samozrejme nesedi na 100%, lumibrite v dennom svetle ma tiez iny odtien na rucickach a indexoch, ale na to sme uz vsetci u Seiko zvyknuti :) Zlata luneta a srobiky vsak velmi vhodne strhavaju na seba pozornost a tieto drobnosti si clovek potom ani nevsima. Solarny quartz je prijemna vychytavka a na moje pocudovanie sekundova rucicka skace presne na indexy. Chod lunety by mohol byt aj lepsi, ale funkciu splna ukazkovo. Obava z plastoveho "shroudu" sa ukazala ako neopodstatnena, neposobi lacno a povrch je prijemny na dotyk. V pripade krizy sa da objednat kovovy, len cena 100e nie je uplne ludova :) Ako jedny z mala hodiniek co mam boli pochvalene aj drahou polovickou.

    V porovnani so "skutocnymi" tuniakmi nejak extra nezaostavaju, dokonca maju zopar vyhod - mensie/nizsie, lahsie, solarny quartz, ploche sklicko. SBBN031 posobia samozrejme drahsie (vsak aj su) a luxusnejsie, ale v realnom zivote bude pre mna rozdiel iba vo farbe a day/date vs. date. Neplanujem sa zbavit ani jednych.. :)

    Ako pri kazdom novom prirastku som prevetral suflik s remenmi a skusal rozne kombinacie. Vizualne sa mi najviac pozdava originalny silikon a "zlatavy" noname kozeny remen.

  • Veľmi pekné :)

  • <p>jak raz ten telefon ebnem o zem ...</p>
    <br><p>cely tapatalk! <img src="https://hodinkomania.sk/wcf/images/smilies/emojione/2639.png" class="smiley" alt=":(" height="23" srcset="https://hodinkomania.sk/wcf/images/smilies/emojione/2639@2x.png 2x"></p>
    <br><br><br><br><br><br><br><br><p>mala vyzva, Seiko Golden Tuna 7c46 1000M</p>