TAG Heuer Monaco BAMFORD

  • Musím dať palec hore za to sklo :) doteraz som si to nijak nevšimol ale teraz tá hrana z boku .. bomba :) umelina to nie je ale carbon zrejme tiež nie

  • To je dake PVD ci co? Na bamford stranke je o tom prd, ale na prvy pohlad to vyzera ako "carbon", co v pripade hodiniek bude "carbon fiber reinforced polymer" alebo "carbon fiber reinforced plastic", cize ludovo povedane "umela hmota" :)

  • Bamford většinou dělá z Rolád paskvily. Tak dobře že se tentokrát pustil i do hodinek, který mi nic neříkají. Ani v sérii, ani v tyhle úpravě.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Konečne hranaté hodinky, to je môj štýl, ale presné také, aké by som chcel, som zatiaľ nenašiel :( :)

  • Inac ako postupila umela hmota s karbonom v hodinkovom svete? Naposledy ked som to skumal, bol kompozit odolny snad voci vsetkemu, okrem stiepenia (nieco ako keramika). Cize prdnutie o zem alebo tvrdu zarubnu bolo extra rizikove a neopravitelne. Vychytali to, alebo sa pocita s tym, ze na take hodinky sa jednoducho dava pozor? :)

  • Já jo, Richard Mille se to jmenuje

    To hej, ale to su puzdra toneau alebo sudkovite. Nie su to vyslovene hranate puzdra. Inak hranate hodinky by som na ruku asi nedal, nejak mi to nesedi. Zato z toneau resp. z cushion puzdier by som si vybral.

    je: Prim: cal. 68, CHR. WARD C9 5 Day Small Second: SH21, NOMOS Club Date: DUW 4101

    bolo: Aviator mechanical A-3105-6975647: Poljot 3105, Steinhart Marine Chronometer II arabic: Unitas 6498, STEINHART Military 42, Davosa Ternos Ceramic, Junkers Spitzbergen F13 6110-5: Poljot 3133