čerta Berta si dobre nasrdil
![]()
![]()
Podarilo sa mi znova rozhnevat Berta a dal mi mesačnú odstávku ... , za to ze som poslal fotku mojich SEA GUL inzerentovi čo zhaň a tuto značku ale iny model .
čerta Berta si dobre nasrdil
![]()
![]()
Podarilo sa mi znova rozhnevat Berta a dal mi mesačnú odstávku ... , za to ze som poslal fotku mojich SEA GUL inzerentovi čo zhaň a tuto značku ale iny model .
To neřeš, já mám na Instagramu ban každou chvilku. To se mi nikde jinde nepovedlo.
To neřeš, já mám na Instagramu ban každou chvilku. To se mi nikde jinde nepovedlo.
musia ťa brzdiť nestíhajú uverejňovať tvoje príspevky
musia ťa brzdiť
nestíhajú uverejňovať tvoje príspevky
Kdepak, dávám tam prd. Moc mi rostou sledující a nemaj ze mne prachy. Teď jsem je poslal do háje s tou jejich modrou značkou, superstar na to maj, já taky, ale platit tam nic nebudu. A týden na to ban.
Kdepak, dávám tam prd. Moc mi rostou sledující a nemaj ze mne prachy. Teď jsem je poslal do háje s tou jejich modrou značkou, superstar na to maj, já taky, ale platit tam nic nebudu. A týden na to ban.
Hajzlici du to Honziku, prizivovat sa dokaze rad kazdy
Hajzlici du to Honziku, prizivovat sa dokaze rad kazdy
Souhlasím s Tebou. Je to jejich hřiště, ale metr by měli mít stejnej.
Mne to tiež ponukali a o žiadnom bane neviem 😜
No tak je to jak jsem psal, prozože to, že dám 4 příspěvky týdně to na svědomí určitě nemá. A kdybych měl závadnej obsah smažou mi účet, nebo aspoň ten příspěvek, ale nic takovýho tam nemám. Dřív to ověřování bylo bezplatné, teď si z toho udělali další business.
Len pe zaujimanost aj Google maps mi dali Ban - na moje recenzie a fotky , hoci ma roky chvalili ako TOP za SK , mal som tam 2900 recenzii, 9500 fotiek a 78 milion. videní !! za 13 rokou činnosti . Pred polrokom umela inteligencia Google vraj ma uplne ODSTAVILA a zablokovala ...