Zdravím vás, neviete niekto kedy bude square model z ocele na predaj a aká bude jeho cena? Našiel som len pár kusov na nete a cena sa pohybuje okolo 1000 eur, majú stáť okolo 400 až 500 e po uvedení na trh ale nikde neviem nájsť kedy to platí pre Európu. Nemáte o tom niekto nejaké info? Čo hovoríte na tento model?

CASIO G SHOCK GMW-B 5000 D-1 full metal
-
-
S kade taka nizka cena ? O tej tisicke viem ale info zeby sli lacnejsie nemam ..obavam sa ze to nebude pravda
-
-
jj 500 e bola cena ktorú som mal potvrdenú aj ja od anglického oficiálneho predajcu len nevedeli kedy prídu a zatiaľ ani niko nevie lebo 1000e za ne dať je hlúposť
-
moc podarené už istý čas ich pozerám na instagrame
-
-
neviete, kde sa dajú kúpiť na SK prípadne nejaký SK eshop?
-
neviete, kde sa dajú kúpiť na SK prípadne nejaký SK eshop?
aktualne su vypredane, boli v Cechach cez Koscom, prva varka je globalne vypredana a casio slubuje ze coskoro budu dalsie k dispozicii. Trva to uz nejaky cas, takze tazko povedat co bude. Stavka na istotu je kupit z ebay cca od 690eur+shipping+dph+clo....az po cca 1000e+shipping+dph+clo
samozrejme, je to dvojnasobok odporucanej maloobchodnej ceny co oznamilo casio: 500usd. Mna na nich laka kvalitne vyzerajuci ocelovy naramok a klasicke 8uholnikove telo digitaliek, tie smart funkcie zatial nepotrebujem. digitalky co som kupil kamaratovi k narodkam maju totiz otrasny naramok z nejakeho plechu, take o nicom
Externý obsah youtu.beObsah vložený z externých zdrojov sa nebude zobrazovať bez vášho súhlasu.Aktiváciou externého obsahu súhlasíte s tým, že osobné údaje môžu byť prenášané na platformy tretích strán. Viac informácií o tomto sme poskytli v našich zásadách ochrany osobných údajov.
-
nechce niekto CASIO GMW-B5000D-1ER?
-
Šak že vraj to stojí 300 euri
-
stali ...
-
celkom nechapem tento pocin... ako ked das na terenne auto sliky gumy
-