Pomožte mi PROSÍM Vás

  • Nadmíru sem spokojný za ty prachy ? Chcem sa opýtat chlapi, aj si nečím natírate remene nejakým krémem, aby byli poddajnejší, mäkší?

  • Ten cifr mi pripomína moje Thommmeny . Skús urobiť toto: Na nete si vyhľadaj predajcu krému, čo sa volá Philadelphia. Stačí dať do vyhľadávača Phi....kúpiť a je ich tam viac. Predáva sa to, ak sa dobre pamätám, v pikslách 50 a 100 g. Je to prakticky čistý lanolín. Stačí máličko na flanelovú handričku a remeň bude naimpregnovaný a mäkučký ako páperie. Nie je to drahé a oplatí sa to. Dá sa to použiť na všetky kožené výrobky, hlavne rukavice a bundy.

  • Zabudol som drobnoosť. Keď si vypucuješ botičky krémom na boty, nanes na vyčistené trocha tej Philadelphie. Budú sa blyšťať ako havkove guľky...;)

  • Ináč chlapi díky za Vaše poznatky, návrhy bez Vás bych sa po tyto hodinky nedostal... Díky moc :amen:

  • Ďakujem Vám za super radu :super:

    Petrčan, tu na fóre a aj mimo neho sme spriaznené duše, pokojne mi tykaj ako ostatní, budem rád....:ghee:

  • Petrčan, tu na fóre a aj mimo neho sme spriaznené duše, pokojne mi tykaj ako ostatní, budem rád....:ghee:

    OK v pohode berem na vedomí :super:

  • Chlapi ked si ručne natahujete hodinky kolkokrát si otočíte koruknú? Nekde sem čítal, že Seiko NH35a je cca po 55. otočoch plne natiahnutý. Je blbost si to takto rátat alebo máte iné postupy? Tak sem zaregistroval, že ked ich nechám volným nosením natahovat tak mi cca za 3dni idú dopredu nejakých 35-40sekund, nedávno sem ich skusil ručne natáhnut odrátal sem si 55otoček a hodinky idú lepší nejak 20sek popredu. Je možné, že to robí taký rozdíl?:)

  • Seiko strojceky si vacsinou ziju svojim zivotom, priemerna presnost moze byt v klude okolo 0s, ale keby si ju meral v kazdej polohe zvlast a pri roznom stave natiahnutia, su to dost vyrazne rozdiely. Ak nahodou dam na ruku hodinky, ktore stoja, natahujem cca 20-30 sekund, hodim na ruku a dalej neriesim. Ratat otocky mi nenapadlo.. Automaty sa "pretiahnut" nedaju a pri nedostatocnom natiahnuti to dobehnu nosenim na ruke.