Biatec - putovné hodinky na testovanie

  • OK tak som sa konecne dostal ku malemu hodnoteniu :malin1:

    Vsetko bolo uz napísane a vsetko bolo uz pofotene ...... ale dam sem aj ja niečo

    Takze

    Velmi som sa tesil na ne kedze som bol pri tom ako sa o nich este len zacalo rozpravat tak naozaj som ich chcel skusit .... a predsa mal som tu vysadu dakujem.

    Ako prve .... Páni mame slovenske hodinky!!! nie ze by som bol nejaky extra narodovec ale som velmi rad a az priam hrdy ze sa Peto do toho dal :amen::amen:

    teraz naozaj ci uz v robote alebo kde kolvek , ked pride rec na hodinky, tak hned strhnem debatu na to ze uz aj MY mame hodnky :malin1:

    a tak teda som fakt hrdy ze mame watch-ky s nápisom made in Slovakia a su to hodinky s velkym "H" kvalitne s kvalitnym a krasnym strojcekom s nadhernymi detailami na ciferniku , krasne indexi "cisla" naozaj majsterštuk :super: na zadnom dynku krasnym fontom napisane" Inspirated......"

    Dodava to hodinkym nieco take hmmm take špecialne "pekne" rotor vyzera krasne , proste potecha pre oci .

    Ja mam radsej vascie kontrasty a preto pre mna by boli skor s tmavym cifernikom s bledymi indexami a urcite by som potreboval datum, a tie by boli dokonale , uz by bolo jedno ci mimostredova alebo centralna sekundovka

    Takze na zaver SKVELA PRACA SOM HRDY ZE MAME HODINKY!!!!! a nemame sa absolutne za co hambit!!!!!! Prave naopak mame hodinky ktore su urcite hodne svojho mena.

    Mily spolutrpitelia maniaci

    Dakujem ze som si ich mohol skusit (Peto "esqueleto") diky ze si ich tak velkoryso pustil "nam" hodinkomaniakom a ze sme si ich mohli skusit :amen: mozem si povedat ze som mal BIATEC hodinky na ruke :malin1: (od tedy som si neumyval zapastie:mrgreen:) ale nie vazne dakujem pani

    zhoda okolnosti a prepustenie svojho terminu (Pete_11) :amen::amen::amen: na testovanie sposobila ze som mal hodinky na svadbe (nie svojej) a bol to nadherny zazitok :malin1: ukazoval som kde som mohol (myslim hodinky samozrejme:])

    Takze este raz dakujem a par foto sem si dovolil :malin1:

    cus Pani a tesim sa na dalsie !esqueleto! :malin1:

    Ps: aj moj mali syncek z prejavil velky zaujem :ghee:

  • @posol33 Nuž, ja pre zmenu zasa národovec som. To ale na veci, že sa s tebou plne stotožňujem, nič nemení a teším sa na ne. Veď som posledný a budem ako posledný vagón dlhého vlaku...:]

  • Zdravím priatetlia,

    tak putovné Biatec Corsair už ukončili púť v mojich rukách, teda na mojej ruke.

    Ako tu už bolo spomenuté, bolo o nich tu už povedané veľa a tak skúsim nejako jednoducho zhrnúť svoje poznatky.

    Po rozbalení krabice ma oslovilo úžasné balenie. Popravde tak peknú truhličku som už dávno na hodnky nevidel. A podľa mňa ani Rolex so svojou zelenou sa ne to nechytá. Lusuxne to vyzerá aj vo vnútry.

    A teraz hodinky. Ťažko sa mi hodnotí farebné vyhotovenie. Radšej mám výraznejšie hodinky ale verím, že aj tento model má svojich priaznivcov. Prvé čo ma prekvapilo je veľkosť hodiniek. Ani nie fyzická ako skôr pocitová. Tvar tela a indexy až na okraji ciferníku ich opticky zväčšujú až má človek pocit, že sú to aspoň 44-ky. Na ruke sedia veľmi dobre aj vďaka krátkym nožičkám. Trošku mi prekážala výška hodiniek. Som zvyknutý na trochu nižšie ale to je len subjektývny názor. Nádherné je aj vyhotovenie detailov. Hlboké a nie ostré hrany písma sa mi páčili a dodávali pocit kvality a luxusu. Ďalší fakt je aj rotor strojčeka. Človek nevie ako si hodinky dať aby aj ostatní videli tento nápad. Veľmi príjemné je lumi, aj keď porovnávať ho s potápkami sa veľmi nedá. No neskôr som pochopil pri spoločenských akciách typu divadlo, vôbec neruší a je stále dostatočne vyditeľné. Samého ma prekvapilo, že bolo čitateľné ešte nad ránom aj pri tom ako máme v byte relatívne svetlo od ulice. Úžasný je aj kožený remienok, mäkký, poddajný a pritom čo prešiel aj kopec rukami, stále v dobrom stave.

    Hodinky som nosil denno-denne a v pohode vyzerali ku svetru, mikine či nakoniec aj k obleku. K tomu obleku som asi najviac ocenil ten sivý ciferník. Nekričali do celého sveta, že sú na ruke a pritom vyzerali luxusne.

    Keď to zhrniem niesú to pilotky typu B-Uhr, ktoré vám zakryjú zápestie až po lakeť a nebojíte sa s nimy vody. Mám rád hodinky, s ktorými sa nemusím obávať toho že zmoknem a popravde práve preto nemusím pilotky. Ale Biatec Corsair menia môj názor a určite by som si vedel vybrať ale skôr model s tmavším ciferníkom.

    Ďakujem esqueleto ,že sme si mohli hodinky vyskúšať a verím, že takýto zaťažovací test dá veľa aj tvojej ďalšej tvorbe. Tak držím palce nech aby mali slovenské hodinky so super kvalitov čo najviac zákazníkov doma aj vo svete.

    Ďakujem aj vám ak ste to dočítali až sem a dúfam, že som vás nenudil.A ešte zopár fotiek (nie som nejaký fotograf, tak sa ospravedlňujem za prípadnú nekvalitu ;)).

  • Parádna testovačka, už je to skoro rok, čiže 12 mesiacov, každý 2 týždne. To už ich fakt malo cca 20-25 ľudí? :)

    Len tak ďalej, strašne rád pozerám fotky.

  • Súhlasím, súhlasím ?

    Vždy ma poteší takáto úžasná veľkorysa vec od esqueleta :amen::amen::amen::amen::ghee::ghee::ghee::ghee::super::super::super::super:

  • hannes cením si, že na mňa myslíš, ale ja som ich už mal minulý rok v lete.... Tuším, že som bol v prvej desiatke :)

    //Jedine žeby sa šlo druhé kolo... :D

    "Čas je tá najdrahšia komodita."