Biatec - putovné hodinky na testovanie

  • Akurat som ich pozeral na stranke, tiez sa mi pacia asi najviac : Crosair CS 03 , rad by som ich videl nazivo , uplne staci ak ich bude mat niekto v BA ze sa pridem len pozriet. Draha mi uz vraj setri na hodinky na 30tku , tak musim si nieco vybrat :P

  • Ja by som ich tiež rád videl naživo a chvíľu ponosil. Momentálne sa zdržiavam v Bratislave.

    "Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.

  • Chalani, moj tyzden s nimi uz konci. Vzhladom na velkost krabice by som to najradsej predal osobne. Byv nedaleko Prievidze, takze mozem sa stretnut na trase smerom do Trencina od PD, popripade smer Partizanske. Alebo smer na Ziar nad Hronom. Alebo aj kusok za Ziar smerom na BB alebo dole na NR. Ak nic tak by som to poslal kurierom. Ozvite sa ;)

  • dajte vediet ked dojdu do BA :)

  • No, po týždni strávenom s korzárikom na ruke, sa chcem v prvom rade poďakovať Peťovi, že mi umožnil sa pýšiť takými kráskami na ruke. Určite si neosobujem právo na dajakú recenziu alebo kritiku, ale jedno viem, že sú to parádne hodinky, s výborným spracovaním, predpokladám, že s dobrou strojovňou, krásnym rotorom, akurátnou manipuláciou s korunkou a s príjemným nosením na 175 mm ruke. Presnosť som nemal príčinu merať a ani ma nezaujíma, pár sekúnd hore-dole je pre mňa nepodstatných :mrgreen:. Niekedy som mal chuť ich ponosiť hore backom, ale bál som sa začudovaných pohľadov. Moje oči mali niekedy problém prečítať písmenká na cifry, ale myslím, že takto je to akurát - vždy lepšie ako veľké logá a zbytočné písmená. Lumi je parádna a nabité ručičky poctivo svietia aj cez deň v interiéry. ETERNA je prekvapivo tichá. Držím fi BIATEC palce, prajem veľa predaných kusov týchto krásnych hodiniek, veľa dobrých nápadov a inovácií a takisto pekných modelov. Ja osobne sa teším na potápky. Ešte raz ďakujem :amen:

    PS: v pondelok posielam mmko-vi

    som rád. že niekto z testerov dal aj recenziu, aj keď len mini. zhodou okolností je toto práve ten model (strieborná, s centrálnou sekundovkou) ktorý sa mi najsamviac popačuje. rozhodne by som ich otestoval aj v bazéne a, ako Peťo na začiatku spomínal - môžem aj v infrasaune :atomique:

  • Ahojte. Testovanie zatiaľ úplne skvelé. Ďakujem za prejavenú dôveru ako nováčikovi tohto fóra.

    Veľkosť sedí výborne, k formalnemu oblečeniu sa neskutočne hodia a superluminova je skvelá. Aj počas dňa pri slabšom osvetlení žiari :)

    Jedine co mi zatiaľ prekáža je korunka. Na môj vkus príliš veľká a "ostrá". Pracujem denne na počítači a uz pri jemnom pohybe zápästím keď píšem na klávesnici sa mi zarezava do ruky a robí otlak.

    Co sa tyka ďalšieho preposlania, kuriéra môžem vybaviť na stredu 24.10, takže 25.10 by ich dotyčný mal doma.

    Komu teda? PB?