- Official Post
Vidí sa mi, že už dávno sme tu nemali žiadne putovné hodinky. Čo tak vyskúšať si Biatec Corsair CS 04? Mali by ste záujem? Máme tu model, ktorý je nosený a má aj trochu poškriabané puzdro, pretože Miloš ( bomber66 ) ho stihol poškrabať behom prvej hodiny nosenia
Nižšie som spísal zopár jednoduchých pravidiel, najmä pre tých, čo nemajú skúsenosti s predchádzajúcimi akciami "putovné hodinky". V princípe ide o to, že si môžete hodinky vyskúšať a oboznámiť sa tak so značkou Biatec.
1, hodinky sa budú zapožičiavať "overeným" členom fóra, ktorý majú záujem o "bezplatnú výpožičku"
2, prvému členovi pošlem hodinky ja. resp. bomber66, každé ďalšie preposlanie hodiniek už bude mať na starosti člen, ktorý ich má v držbe pričom poplatky za poštovné a spôsob dodania si dohodnú a zaplatia výlučne členovia navzájom.
3, hodinky sa môžu bežne testovať, teda aj plávanie a sprchovanie, (odvážni môžu vyskúšať aj saunu avšak náš model Corsair na to nie je stavaný, keďže má vodotesnosť "iba 100 metrov". Na pilotky je to však dosť a ja si dovolím tvrdiť, že zvládnu aj saunu (DARE TO TRY?!). Doba testovania je na každom z vás, no nemala by presiahnuť dva týždne u jedného užívateľa.
4, hodinky je potrebné po použití vrátiť k nám.
5, záujemcovia o testovanie sa budú prihlasovať priamo sem do vlákna
6, ide o projekt konaný v dobrej viere a je mi jasné, že by sa dal veľmi ľahko zneužiť, preto si vyhradzujem právo odmietnuť zapožičanie neznámym resp. novým členom. Prosím preto členov, ktorí budú práve testovať hodinky, aby akceptovali, resp. si vyžiadali moje rozhodnutie poslať hodinky ďalej.
7, pri neúmyselnom poškodení hodiniek sa nemusíte obávať, že vás budeme nejakým spôsobom sankcionovať. Napokon to ani nie je možné. Berte to tak, že ide o testovanie hodiniek. Budem rád ak sa im nič nestane a nebudete ich ničiť úmyselne
Budem rád, ak sa testujúci členovia s nami podelia aspoň o pár slov a fotiek s hodinkami na tomto fóre alebo kdekoľvek na webe a podporia nás tak
Rozhodol som sa zeditovať prvý príspevok, takže aktuálne poradie nájdete vždy tu aby to nebolo utopené niekde vo vlákne:
Aktualizovaný zoznam:
mapo (Žilina)
riki (TN)
pepescom (Nitra)
rustin (BA)
bejduko (BA)
kibi (CZ)
Pete_11 (východ)
petomizo (východ)
Roby (BA)
mysiak (BA)
lordsoft (BA, TN)