Biatec - putovné hodinky na testovanie

  • Vidí sa mi, že už dávno sme tu nemali žiadne putovné hodinky. Čo tak vyskúšať si Biatec Corsair CS 04? :) Mali by ste záujem? Máme tu model, ktorý je nosený a má aj trochu poškriabané puzdro, pretože Miloš ( bomber66 ) ho stihol poškrabať behom prvej hodiny nosenia :)

    Nižšie som spísal zopár jednoduchých pravidiel, najmä pre tých, čo nemajú skúsenosti s predchádzajúcimi akciami "putovné hodinky". V princípe ide o to, že si môžete hodinky vyskúšať a oboznámiť sa tak so značkou Biatec.

    1, hodinky sa budú zapožičiavať "overeným" členom fóra, ktorý majú záujem o "bezplatnú výpožičku"

    2, prvému členovi pošlem hodinky ja. resp. bomber66, každé ďalšie preposlanie hodiniek už bude mať na starosti člen, ktorý ich má v držbe pričom poplatky za poštovné a spôsob dodania si dohodnú a zaplatia výlučne členovia navzájom.

    3, hodinky sa môžu bežne testovať, teda aj plávanie a sprchovanie, (odvážni môžu vyskúšať aj saunu avšak náš model Corsair na to nie je stavaný, keďže má vodotesnosť "iba 100 metrov". Na pilotky je to však dosť a ja si dovolím tvrdiť, že zvládnu aj saunu (DARE TO TRY?!). Doba testovania je na každom z vás, no nemala by presiahnuť dva týždne u jedného užívateľa.

    4, hodinky je potrebné po použití vrátiť k nám.

    5, záujemcovia o testovanie sa budú prihlasovať priamo sem do vlákna

    6, ide o projekt konaný v dobrej viere a je mi jasné, že by sa dal veľmi ľahko zneužiť, preto si vyhradzujem právo odmietnuť zapožičanie neznámym resp. novým členom. Prosím preto členov, ktorí budú práve testovať hodinky, aby akceptovali, resp. si vyžiadali moje rozhodnutie poslať hodinky ďalej.

    7, pri neúmyselnom poškodení hodiniek sa nemusíte obávať, že vás budeme nejakým spôsobom sankcionovať. Napokon to ani nie je možné. Berte to tak, že ide o testovanie hodiniek. Budem rád ak sa im nič nestane a nebudete ich ničiť úmyselne :)

    Budem rád, ak sa testujúci členovia s nami podelia aspoň o pár slov a fotiek s hodinkami na tomto fóre alebo kdekoľvek na webe a podporia nás tak :)

    Rozhodol som sa zeditovať prvý príspevok, takže aktuálne poradie nájdete vždy tu aby to nebolo utopené niekde vo vlákne:

    Aktualizovaný zoznam:

    mapo (Žilina)

    riki (TN)

    pepescom (Nitra)

    rustin (BA)

    bejduko (BA)

    kibi (CZ)

    Pete_11 (východ)

    petomizo (východ)

    Roby (BA)

    mysiak (BA)

    lordsoft (BA, TN)

    mmko (Prešov - východ)

    misoo (BA)

    Alexion (BA)

    TheBP (KE)

    jankoxxx

    Gio (BA)

    Adam (PD)

    Durin (BA)

    jany100

    SseNno

    hannes (Spiš) chce byť posledný

  • Hlasim sa tak isto - idealne ak sa Bratislava da nejak pohromade, aby to neputovalo hore dole republikou.

    je: Prim: cal. 68, CHR. WARD C9 5 Day Small Second: SH21, NOMOS Club Date: DUW 4101

    bolo: Aviator mechanical A-3105-6975647: Poljot 3105, Steinhart Marine Chronometer II arabic: Unitas 6498, STEINHART Military 42, Davosa Ternos Ceramic, Junkers Spitzbergen F13 6110-5: Poljot 3133

  • Aj ja by som rád, ak budem zaradený. Je mi úplne jedno, či budem prvý alebo posledný. A plne súhlasím s Rustinom, má dobrý nápad,mohli by sa urobiť isté okruhy, ako BA, NR, TT, ZA a pod. , čím sa umožní eventuálne osobné odovzdanie hodiniek ďalšiemu členovi bez zbytočných zdržaní a otĺkaní hodiniek. :super:

  • Uz ked je taka pekna moznost, tiez by som poprosil (BA) :) Mne staci na par dni, moja promiskuita mi nedovoli nosit jedny hodinky dlhsie ako 2-3 dni.

    P.S. dufam, ze nebude vadit ak ich prehodim na vlastny remen pocas skusania :)

  • Som rád, že to vzdudilo záujem. Potom môžme vyskúšať aj Majestic ;)

    Dobre, tak poďme na to po poradí v akom ste sa prihlásili. mapo napíš prosím bomber66 a dohodnite si prevzatie, resp. odoslanie.

    PS: Berte to prosím z rezervou, tie hodinky sú už nosené a krabička je jedna z úplne prvých, takže tiež už čosi zažila. Zákazník samozrejme dostane rovnaké hodinky v top stave, všetko musí byť tip-top :)

    Uz ked je taka pekna moznost, tiez by som poprosil (BA) :) Mne staci na par dni, moja promiskuita mi nedovoli nosit jedny hodinky dlhsie ako 2-3 dni.

    P.S. dufam, ze nebude vadit ak ich prehodim na vlastny remen pocas skusania :)

    mysiak , sú to predsa testovacie hodinky, takže remienky kto chce aké chce ;)

    esqueleto a tie potapky damasco sa objednat uz daju?

    Myslíš tieto?

    https://toptime.sk/collections/da…s/damasko-dsub2

    Áno, dajú ale to je na inú tému. Prípadne mi napíš do konverzácie.