máte inteligentné hodinky ?

  • Ahojte, neviem či je to presne téma na toto fórum ale skúsim. Máte niekto skúsenosť s inteligentnými hodinkami nie od Apple, ale také čo vyzerajú ako klasické ale namieesto ciferníka majú displej ? Chcela by som sa opýtať koľko tak vydržia na jedno nabitie a celkovo či ste s nimi spokojní :)

  • Vitaj. Inteligentné hodinky je naozaj široká téma. Dôležité je na začiatku opýtať sa či ich naozaj využiješ. Dnes je na trhu obrovský počet výrobcov s ešte väčším počtom funkcii. Od lacných, ktorých je plný Aliexpres (tiež som také mal na vyskúšanie), až po značky ako Samsung, Garmin, Suunto až po Apple a pod. A to píšem o rozhraní 10€ až 1000€ (aj viac). Výdrž batérie vždy závisí od toho, na čo ich používaš. Pri každých by mala byť informácia o výdrži batérie.

    Ak máš nejaké vybraté, sem s nim konkrétne :)

  • Už som to spomínal, jeden kolega má xiaomi amazfit, majú úsporný display a vydržia týždeň-dva bez nabíjania.

    Iní kolegovia majú jablkohodinky, tie nabíjajú denne/obdeň.

  • Ja mám fitnáramok a používam ho výlučne na zobudenie vibráciami - aby som nezobudil manželku a malú dcérku - ktorá ešte spáva s nami. Na jedno nabitie vydrží aj mesiac a ostatné funkcie nevyužívam. Pred odchodom z domu dám na ruku ozajstné hodinky a na zvyšok mám mobil. Počas spánku mám teda na jednej ruke fitnáramok a na druhej náramok s elektrošokmi proti chrápaniu a prd mi to pomáha :D Žena vraví, že chodím spať ako kozmonaut :D

  • Kamarat mi vcera ukazal tieto NIXON za pietikylo nevedel som co mu na ne povedat len tolko aby ich nemal moc casto v nabijacke ako na rueke , kedze telefon ma skoro stale v ruke _ a tak zisla tema smart watch ako su secoo,garmin,samsung,nixon huawei ,motorola moto ,nokia xiaomi aple atd ..

  • ďakujem vám za odpovede :) mapo - áno pozeral som aj nejaké tie Alli kúsky, ale nakoniec som narazila na BML bWatch Alpha. A ako som sa pýtala, neviem či do toho ísť alebo nie, nejaké skúsenosti. No a to čo písal Pete_11 ak vydržia celý deň bez problémov tak by som do nich asi išla, veď aj mobil nabíjam každú noc :)

  • Akurát ich kupoval kolega v práci, má ich zatiaĺ len krátko ale na živo sú pekné a čo som videl dobre sa ovládajú. A vravel že ich nabíja tak obdeň plus mínus.

  • Áno mám. Zvažoval som pri kúpe rôzne aspekty, ale ten výber je tak veľký, že je už v tom ťažké sa orientovať. Najprv som chcel ísť do nejakej klasiky - buď apple watch alebo samsung. Chvíľku som testoval apple watch 6 a potom aj SE. Nevyhovovali mi ani jedny. Ako fashion hodinky fajn, ale tam to pre mňa končilo. Chcel som niečo viac športovejšie. Nakoniec som sa rozhodol pre Garmin Fénix 6S v čiernej farbe, trošku mi pomohol pri výbere aj tento prehľad: https://www.najdihodinky.sk/smart-hodinky/

  • momentálne nemám, ale sú casia ktoré sú napojené cez BT na mobil napr a tie si viem predstaviť časom vlastniť. Veľmi sa mi páči aj čo Frederique Constant robí:

    aj keď tiež mám raadšej mechaniku myslím, že smart hodinky môžu mať miesto aj v prevažne mechanickej zbierke.