Potrebujem potápky?

  • Zdravim kolegov.

    Pomaly sa blíži leto, možno zasa pôjdem k moru čľapkať sa pod Olymp.

    Tým pádom sa vynára otázka, či potrebujem potápky. Doteraz som používal Q&Q wr50 ktoré prežili 10 rokov a navyše prežili aj stratu, utopenie na morské dno s vylovením po kúpe novych potápačských okuliarov na druhý deň. Navyše mám HeavyDuty Casio wr100, ktoré toho naozaj veľa znesú.

    Takže potrebujem či nie, toť otázka.

  • každý musí mat potapky :D to je základná vec...

    Je to na tebe ci ti to postacuje alebo nie. Nepotrebuješ hneď kvôli dovolenke potapky od Oris.

    Pozri niečo od Seiko, Orient, možno Tisell...

    "Čas je tá najdrahšia komodita."

  • Kukol som orientuhren, Ray II by som nejako zvládol, nemajú takú hranatú lunetu ako skx...

    Ale aj vintage by nebolo zlé.

  • External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    https://ventuswatches.com/products/copy-…l-blue-preorder

  • Hm. Otázka dobrá a odpoveď viac menej jasná. Nepotrebuješ ? kúpanie znesú hocijaké hodinky čo majú už možno aj 50 WR. Ak máš so 100 tak isto nerieš a potápky ti netreba. Ale ak chceš určite si kúp ? a keby ja kupujeme potápky teraz kvôli dovolenke, išiel by som po niečom dostupnom ale zároveň kvalitnom s čím sa ľudia aj reálne potápajú. Takze súhlasím s návrhom hore, korytnačky sú cesta ? Majú ISO certifikát, dobrú WR, históriu, pekný dizajn, super sa nosia na všetkom.

  • K moru a na aktivnu dovolenku vseobecne by som odporucil Gshocky - mnoho funkcii, tvarov, farieb, velkosti.. Preziju snad vsetko a pokial nekupis hned nieco z najvyssich modelov, tak su aj lacne.

  • Ide o to, že wr200 ani ani šroubovaciu korunku nevyuzijem. Vo vode sa neponáram, archimedov zákon nepustí, mám integrované plávanie koleso :)

    A zatiaľ som okrem 40 ročných Primiek mal v mori a aj v bazéne všetko čo nemá kožený remienok a hodiny fungujú, aj tie s wr50.

  • Ide o to, že wr200 ani ani šroubovaciu korunku nevyuzijem. Vo vode sa neponáram, archimedov zákon nepustí, mám integrované plávanie koleso :)

    A zatiaľ som okrem 40 ročných Primiek mal v mori a aj v bazéne všetko čo nemá kožený remienok a hodiny fungujú, aj tie s wr50.

    No týmto si si v podstate na rovinu odpovedal :) a tak ako píše Kubo - teda, nepotrebuješ :D

    Ale ak by si naozaj chcel, tak veru aj tie Gčka nie sú zlá voľba, sám so dvoje mal a tie fakt prežili všetko, teraz ich má kolega a sú to naozaj nezničiteľné hodinky.

    A keď už leto, dovolenka, nebál by som sa aj niečoho farebnejšieho, k tričku a kraťasom to bude kúúúúl doplnok najmä na dovolenke :)

  • Gshocky sú veľmi dobrá voľba, možno ich dostať aj v peknom kovovom prevedení ( ja mám tie úplne vľavo dole a spokojnosť)

    Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCW0xW…w_as=subscriber :super:

    Zbierka:

    :amen:, 2X G-Shock metal GST, Seiko SNZG15K1, Casio 168 gold, G Shock M5610, G Shock Full metal Square GW5000, Breitling Chronomat Colt 44mm, Rolex OP39 114300, Omega Aquaterra 150m,

    :nono: Laco Aachen,, Swiss Military Hanowa Arrow, Sinn 556i Weiss, Fortis Spacematic, Tissot PRC200, Tissot PR516GL, Seiko SKX009

  • Objednal som si z Meranomu Amfíbie - už sú na ceste (dnes opustili Чистополь).

    Pozná niekto lepšie 200m automaty za 60 € ?

    :)

  • Ja ich mám tiež a som spokojný :)

  • Tiež plánujem na leto niečo z Meranom :) :) Ak ich aj rozbiješ alebo utopíš tak ti ostane pekná spomienka ale nebude ťa to až tak trápiť :)

    "Čas je tá najdrahšia komodita."

  • Neptun sú parádne. Ja som si objednal tieto. Pôsobili na mňa najviac a viem si ich predstaviť v nato, aj v koži.

    Inak sa mi páčia aj tieto zo série Amfibia SE - len škoda luminiscencie - mohli tam dať niečo solídnejšie - ľudia by si určite radi priplatili...