Prosím poraďte mi s výberom hodiniek cca 200€

  • Majú tam aj slušný day date model:

    https://www.hodinkar.sk/orient-fev0u003bh.html

    External Content youtu.be
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • Tak vidíš. Ide totiž o to, že investovať do tzv. fashion značky sú vyhodené peniaze. Hodinky naozaj nemusia stáť majland, aby bol človek s investíciou spokojný, pravda, pokiaľ investícia zodpovedá kvalite. Napokon, pokiaľ sa niekomu niečo páči, tak si to kúpi, rady-nerady. Pri hodinkách zvlášť platí, že keď si človek 2-3 krát nenabije hubu nepoučí sa.A často si hubu nabije aj viac ráz. :malin1: Ja osobne nie som a priori trebárs proti kvarcu. Niekde, napr. v tréningových a trekových hodinkách je dokonca výhodnejší ako mechanika, už pre funkcie, ktoré sú pre majiteľa dôležité. Ale aj tu platí na prvom mieste kvalita a pomer kvalita-cena.:] A ten Orient je slušný začiatok....;)

  • Veď o tom hovorím, radšej sa poradiť ako sa zbytočne kopnúť.. To je tak stále, človek sa učí len a len na vlastných chybách ;) no dobre, myslím si že mám vybrané.. Idem na ten Orient, ďakujem vám za všetky vaše rady a trpezlivosť! :) inak taká drobnosť, na tej stránke hodinkar.sk ktorú tu postol Pete sa v ich popisku píše, že majú quartz.. no všade inde po nete vidím že sú to automaty, aj na ich fotke to na nich píše :D trocha ma to teraz zblblo, čo myslíte?

  • Co jsem koukal na ofiko stránky výrobce aktuálně nabizeji dva modely, s datumkou u trojky a u šestky. Oba modely jsou automatika. Nevím jakou máš potřebu vodotesnosti, oba jsou do 50 metrů. Takže nějaký to vykoupaní bez potápění přežijou, řemínek ani ne.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Tak toto je fakt nádhera, palec hore, šéfe (y) :)