• Ďakujem :) Ani tie Tiselli nevyzerajú zle :) Pri tých Laco automatoch ma trocha odrádza tá výrazná zelená ktorá je na úvodnom obrázku tak by ma zaujímalo či je taká výrazná aj v reali a ako vyzerajú hodinky naživo prípadne nejaké foto tiež by to chcelo aspoň podľa môjho vkusu čierny remienok k pilotkám ale na stránke som nenašiel čierny remienok k pilotkám v rozmere 20 mm ale tak to je už taký detail tiež som sa nikde nevedel dopátrať k info o priemere sklíčka vzhľadom k menšiemu rozmeru hodiniek aspoň pre mňa by som mal predstavu o čitateľnosti vzhľadom k veľkosti púzdra ale tak zaťiaľ len zvažujem ale isté je že chcem pilotky :)

  • Milý mladý priateľ, ty nevieš, čo vlastne chceš, ty si iba namýšľaš, že to vieš. Dva dni to, potom zasa ono a po týždni zasa niečo iné. Vtip je v tom, že si nakoniec pekne preskáčeš všetky preskoky, ktoré sme robili aj my, keď sme s hodinkami začínali. Zatiaľ odporúčam vyskakovať do výšky svojho príjmu a veľa nevymýšľať. Máš na výber Seiko, Orient, Citizen a teraz aj zopár pilotiek. Garantujem, že keď som vymýšľal ja, taký výber nebol, iba Prim, Sovietsky zväz a dederónska Ruhla a GUB. Tak si váž, čo na výber máš.;););)Ahoj. Hannes

  • Pre barakudu

    Ešte maličkosť. Keď pilotky, tak v bazáre jeden kolega ponúka za 280 éčiek parádne 44 mm pilotky od Steinharta. Na tvojom mieste by som vzal za tie prachy radšej tieto, ako lacné Lacovky. Steiny tam majú ETU 28-24 v plnej paráde a Laco iba Myioty 821A bez hackingu a ručného náťahu. Takže by som veľmi neváhal.:mrgreen:

  • Roman, to je síce pravda, ale, myslím, že netreba hneď mladého plašiť, on do toho postupne aj tak príde, ako malý pes do štekania.

  • Tissel pilotky sú za tú cenu veľmi fajn, ideálne by boli 43mm s Miyotou 9015, ale aj SeaGull v 43mm modeli je vcelku dobrá kópia ETA 2824. Takže asi celkovo odporúčam 43mm verziu so SeaGullom, ale pozri sa aj na 40mm verziu, spravil o nich aj video:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Pre barakudu

    Tak ako, kamoš, divery alebo pilotky? Alebo dačo iné? Akosi nás dlho napínaš. Tak sa vymáčkni, kam si dospel. Či ešte potrebuješ nejakú radu? :mrgreen:

  • Alebo sa na nás všetkých dobre baví. Nemám rád takéto záležitosti. Každý jedinec má predsa nejaký vkus. Keď chce niekto radu, dám mu ju napr. ohľadom strojčeka, vodeodolnosti a pod. No celkovo dakomu nanucovať nejaký vkus je, slušne povedané, na péerdé. Dotyčný si spravidla aj tak nevyberie, akurát je dopletený až hrúza a kúpi si somarinu, ktorá sa mu páči a ktorú po dvoch týždňoch oľutuje. Ergo sa dobre zabaví na reakciách a "dobrých radách". Osobne už na takéto dačo radšej reagovať nebudem. Nestojí to za to.:(