panstvo,zakladam toto vlakno z dovodu doterajsej absencie a myslim,ze nasu cast populacie tato tematika drzi tiez nad vodou,samozrejme tu su to hlavne hodinky ::d
inak nastartoval ma k tomuto cinu cretino svojim dotazom na motorizaciu
a nemusime sa obmedzovat s touto tematikou v inych vlaknach
a ked som to nakusol,tak ako prvy aj zacnem

Aké máte približovadlo?
-
-
ked som tu uz mojim zavinenim sposobil, tak sa pridavam aj ja
v popredi je moj pracant, Fabia 1,2 HTP v chipnutej edicii a s LPG - rocny najazd 55 tis km, rocnik 2007
v pozadi moja pycha, BMW M3 rocnik 1994, 286 konikov a takmer TOP stav..milujem ich obe :rouge:
-
Toyota RAV4 a hodi se k ni, samozrejme, japonske hodinky...
-
Tiez sa rad zapojim do tohoto vlakna. Auta su moje velke hobby (hodinky az na 2.mieste :gene3:). Aktualne moje srdce patri Fordu, no nebranim sa z principu ziadnej znacke pokial mi ponukne jazdny zazitok, hlavne svojim podvozkom a motorom
Momentalne sedlam svoj 'dream car' uz od 03 ako som cital prvy test a v 05 som mal moznost testovajej jazdy. Mondeo ST220. Ocaril ma hlavne nadherny atmosfericky 3.0 V6 s 220k (cretino bude vediet preco) , a tiez podvozok prekracujuci opticke dojmy - je to taka velka motokara. Nikdy nehovor nikdy, ale pokial budem moct, planujem si ho nechat v original stave (bolo vyrobenych 903ks) nafurt. Motoricky a podvozkovo je uz v povodnom 100% stave a ostava uz len doladit nejake tie opticke chybky krasy. No trosku ma v tomto pribrzdilo spadnutie do hodinkovej problematiky, ale nevadi, casu dost
Pripajam aj foto mojho predosleho milasika Focus 1,6 tivct vybava sport - trosku tuning, ale vsetko samozrejme original Ford diely -
Manzelka ma Passat Variant a Ja ......Twingo;) na take priblizovanie po meste nie je nic lepsie.
-
Kamos ma Twingo RS, velmi fajn auto :super:
-
Ano, Ford je dobra volba
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Si nás trošku schladil...
-
Nenasiel som altualnejsiu :-). Som hnily vyliest pred dom.
-
aaa kolega :super:
-
Volaco taketo (zistil som, ze nemam spravenu ziadnu fotku vlastneho)
-
ja sa tmolim po cestach na Mazde 3. len minuly rok som si spravil vodicak a je to moje prve auto, zatial velka spokojnost
-
"jankoxxx" napísal:
ja sa tmolim po cestach na Mazde 3. len minuly rok som si spravil vodicak a je to moje prve auto, zatial velka spokojnost
mal by si jazdit v sprievode dospeleho ::d
-
mysiak: sup sem - ford-club.cz :super:
-
Skorej Fordklub.sk
-
Vdaka za pozvanie chlapci, ale asi by som na tych forach nemal velmi co robit. Auto nie je moje hobby, sluzi mi iba ako priblizovadlo
-
Este by si sa namotal na kadejake hluposti... Fora su moc zakerna zalezitost!! ::d
-
Zatiaľ z pozície študenta je mojim najviac využívaným premiestňovadlom Rýchlik R 1504 Šarišan ::d
-
"Tommy_PP" napísal:
Zatiaľ z pozície študenta je mojim najviac využívaným premiestňovadlom Rýchlik R 1504 Šarišan ::d
..vykonovo sa na teba nejak nechytame asi :hehe:
-
Fuha, nechcel by som zivit taku masinku ::d
Prikladam foto mojho oblubeneho letneho priblizovadla.Tomas