našiel som zaujímavú stránku s remienkami:
Remienky, NATO, perlon, koža, náramky
-
-
Kupoval som od nej uz dva krat a uplna spokojnost
-
Ja som tam kupoval tiež ale trochu ma sklamali. Hlavne kvalita. Radšej zainvestujem a kúpim z Timefactors.com. Tie ich NATO sú úplne perfektné. To ako by som si obliekol tričko zo silonu a potom z bavlny. Proste o minimálne dve triedy vyššie.
-
Tiež som našiel zaujímavé Nato remienky. Cena je síce prestrelená - 50 eur, ale ten zelený vyzerá výborne na bronzovom púzdre, a tie čierne si viem predstaviť na Damaskách. Pridávam popis v originálnom znení - My MN™Straps are made from original, - new old stock - Marine Nationale elastic webbing from the 1970's and are double saddle stitched by hand with the finest French linen.
http://www.erikasoriginals.com/MN-Straps/originalmnstrap.html
-
Tak tieto mn strapy ma celkom lákali ale netušil som že je to guma ako z teplákov.
A ak by chcel niekto vyskúšať NATO z Cheapestnato tak mám nejaké 20mm na predaj.
-
Čo poviete na poľské remienky PATTINI? Mne sa neskutočne páčia a cena je tiež OK :mrgreen:
-
- Official Post
super, konecne niekto vyrobil remen aky som si predstavoval uz len hodinky k nemu... (model 59)
-
Fakt zaujímavé kúsky. Pekný výber.
-
Zdravim... ma niekto skusenost so strapcode.com? Obvzlast canvas a kovove Engineer bracelets. Na fotkach vyzeraju slusne, rad by som nejake objednal tak skusenost z prvej ruky
pomoze. Dakujem.
-
Čo poviete na poľské remienky PATTINI? Mne sa neskutočne páčia a cena je tiež OK :mrgreen:
Vďaka za inšpiráciu, k Recraft by sa hodilo niečo z toho
-
- Official Post
Zdravim... ma niekto skusenost so strapcode.com? Obvzlast canvas a kovove Engineer bracelets. Na fotkach vyzeraju slusne, rad by som nejake objednal tak skusenost z prvej ruky
pomoze. Dakujem.
ja som stade bral gumu a aj sme riesili reklamacku a vsetko v najlepsom poriadku, odporucam ten eshop
-
ja som stade bral gumu a aj sme riesili reklamacku a vsetko v najlepsom poriadku, odporucam ten eshop
Dakujem... skusim a podelim sa o svoju skusenost
-
našiel som zaujímavú stránku s remienkami:
Nakupil som tam a netvrdim ze som uplne nespokojny ale nazov stranky presne zodpoveda kvalite... su lacne. Klasicke NATO co som dostal su porovnatelne s tym co sa da dostat z Ciny za 2 USD. Premium NATO a Graphic NATO su trochu lepsie. Mam od nich aj kozeny KVARNSJO naramok a tam naozaj kvalita 100% zodpoveda nizkej cene. Co musim pochvalit je komunikacia a zakaznicky servis. Slecna poslala jedno NATO v zlej sirke a do tyzdna po reklamacii som mal spravny rozmer a onen kozeny remen zadarmo ako ospravedlnenie. Zhrniem to tak... pokial chcete ako ja vela roznych remienkov a casto ich striedate tak je to asi OK. Kto ale chce kvalitne NATO mal by asi radsej skusit inde. Proste za taketo bubaky necakajte zazraky
-
http://www.ebay.co.uk/usr/zhuoleisto…872.m2749.l2754
Odtialto som prave dostal 2 x NATO za 4.69 USD kus. Som naozaj velmi prijemne prekvapeny tym co prislo... slusny materiel, presivane nie lepene, akceptovatelna pracka, proste za tu cenu naozaj moze byt.
-
Zlimsn NATO mám aj ja rád, sú super lacní a za tú cenu ujdú
-