Bell & Ross BR-01 Burning Skull

  • Aj napriek tomu, že edícia BR-01 Skull vznikla v roku 2009 ako spomienka na legendárnych výsadkárov 2. svetovej vojny, patrí dnes skôr k voľbe extravagantnú módu vyznávajúcich jedincov. Airborn je už dávno históriou a z nášiviek Death from Above s lebkou sa stal skôr talisman pre šťastie a symbol rebelov než vojnových hrdinov 82. a 101. divízie americkej armády bojujúcej v bitke o Normandiu. Nieje teda divu, že sa Bell & Ross odhodlal rozšíriť svoju lebku o ďalšie symboli a po vzore tatérov zkrášlil celé púzdro motívom plameňov z pekla. Tie sú ručne vyfarbované čiernym lakom. V štyroch rohoch, kde sa skrížené kosti dotýkajú zaoblených hrán štvorcového púzdra, sú naviac schované štyri symboli: srdce, ruža, zkrížené kosy a presýpacie hodiny. Päťsto kusová limitovaná edícia zaujme tiež trojrozmernou štruktúrou lebky, ktorá na rozdiel od predošlých modelov naozaj vystupuje do priestoru. O dve ručičky v podobe mečov s čiernym lakovaným stredom sa stará základný kaliber BR-CAL.302, čo je Sellita SW300-1.

    Ref.: BR0192-SKULL-BURN

    Veľkosť púzdra: 46 x 46 mm

    Materiál púzdra: oceľ

    Vodotesnosť: 100 m

    kožený remienok z aligátora

    Limitovaná edícia: 500 kusov

    Cena: 6.000 EUR


    BR0192-SKULL-BURN-c.jpg

    Bell-Ross-BR01-Burning-Skull-watch-12.jpgBell-Ross-BR01-Burning-Skull-watch-2.jpgBell-Ross-BR-01-Burning-Skull-2.jpgBR-01-Burning-Skull-verso.jpgBell-Ross-burning-skull-2-845x564.jpg

    zdroj: watch it zima 2016

    Paletteankerhemmung.gif

  • Škoda, že jen málokdo v nich vidí tu prvotní myšlenku, ale i pro mne je to drahá krabice na ruku s lebkou. B&R to nezvládají dotáhnout, nejlíp jim jde kopírování z palubní desky.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1