Dosť už bolo prototypov, konečne tu máme pár finálnych kúskov v konečnom prevedení. Korunka je väčšia (ako na rendroch) oproti starým prototypom, ktoré ste mohli vidieť doteraz. Takisto je tam rozdielne leštenie/brúsenie, dvojitý antireflex, nové ciferníky a podobne. Všetko final. Viac foto v galérii.

Biatec Corsair - final
-
-
Nádherné naozaj
-
Nuž, bude to paráda. Len sa pýtam - ak by som si objednal hodinky iba s vnútorným antireflexom, bolo by to možné? (Ak už toto bolo niekde pretraktované, tak sa ospravedlňujem...).
-
Tak to znamená že ťa zase budem musieť prísť pozrieť.
-
parada chalpi, su to krasne a vyvazene hodinky, mne sa pacia corsairky cso5,s modrym cifrom a centralnou rucickou, zjavne smerujem k ich nakupu, jedina vec co ma mierne brzdi je 40mm, pristali by im aspon 42 myslim. preto by som ich niekde rad videl live. docital som sa ze je mozne firmu navstivit vo zvolene, je to tak ?
-
Toto budú poriadne strely, dúfam, že sa niekedy stanem ich hrdým majiteľom
-
dnes som čítal recenziu :super: : https://zegarkiipiora.com/2017/03/14/biatec_corsair/
-
Prispievam malou aktualizáciou. Máme už všetky komponenty na sklade, akurát nám chýbajú tie nešťastné strojčeky. Rotory totiž neboli v tolerancii, tak sa to celé strašne pretiahlo. No už sú v poriadku, ešte ich potrebujú vyzdobiť a v priebehu budúceho mesiaca by mali poslať. Dnes došli aj krabičky. Sme sa zapotili, kým sme ich vyniesli na prvé poschodie
Zopár fotočiek:
-