Biatec Majestic - fotky prototypov
-
-
-
-
Takze coskoro sa pojde von s prvymi kusmi?
-
Stále nám chýba dosť iných komponentov, takže bohužiaľ ale ešte budete musieť počkať. No dúfam, že priebehu budúceho týždňa už budeme vedieť ukázať pár živých fotiek.
-
To je fakt beh na dlhu trat, dat to vsetko dohromady. Drzim palce.
-
-
Nádhera. Čo robíš zajtra prídem vás pozrieť.
-
ono to býva väčšinou tak, že realita dosť zaostáva za všelijakými tými vizualizáciami a kresbičkami, tu je to úplne naopak, reál ma až zaskočil, som "nadšený peknotou"
a vôbec to nevyzerá zle aj bez mince, uvažuješ aj s "priehľadnou" mincou?
-
Mňa tiež prekvapilo ako vyzerajú. Pôvodne ma nejako veľmi neokúzlili. Teda menej ako Corsairy. Teraz podľa fotiek sa neviem dočkať kedy ich uvidím naživo a budem môcť porovnávať. Fakt ma až prekvapili.
-
Su úžasné, paradne, nádherné ?
Ja som tak zvyknutý na dátumovku, precooo? Chyba mi. Ale to je jediné moje mínus :-/
-
Díky chalani. Na živo sú fakt pekné. Keď budete mať cestu okolo Zvolena, zastavte sa;-)
-
Krásne, už sa teším na finále
Keby znak Biatec-u bol viac 3D, vystúpený, možno ešte nejaké lomy, aby sa od nich pekne odrážalo svetlo, bola by to úplná paráda..
-
Nahrali sme na web video. To niekedy povie viac ako tisíc fotiek. Ide konkrétne o model Majestic 05 avšak ešte bez mince.
Externý obsah www.youtube.comObsah vložený z externých zdrojov sa nebude zobrazovať bez vášho súhlasu.Aktiváciou externého obsahu súhlasíte s tým, že osobné údaje môžu byť prenášané na platformy tretích strán. Viac informácií o tomto sme poskytli v našich zásadách ochrany osobných údajov.
-
A prečo sa tam nehýbe sekundovka?
-
Mozno su pokazene
Nie su natiahnute - to je vsetko. Pokial sa mi hodinky uplne zastavia (kaliber SH 21, rucny nytah), tak sekundovka sa mi pohne az po cca. 40 obratkach korunkou.
-
-
Krátke video modelu Majestic 03:
Externý obsah www.youtube.comObsah vložený z externých zdrojov sa nebude zobrazovať bez vášho súhlasu.Aktiváciou externého obsahu súhlasíte s tým, že osobné údaje môžu byť prenášané na platformy tretích strán. Viac informácií o tomto sme poskytli v našich zásadách ochrany osobných údajov. -
Video pekne. Vsetko ako ma byt. Krabica vyzera byt luxusna. Ale su to riadne lestenky. Za mna :super:.
-
Veľmi pekné balenie, ak sa môžem podeliť o jednu radu, v slabších svetelných podmienkach sa vyhýbajte 60 fps videu s automatickým nastavením, lebo vtedy je rýchlosť spúšte nižšia ako frame rate a robí to ten sekaný pohyb (aj keď si to asi moc ľudí nevšimne).
V mojom úplne prvom videu na YT som mal rovnaký problém.