Prvé hodinky do 200 eur

  • Zdravím vás,

    Chcem sa opýtať na vaše názory ohladne hodiniek značky Orient a Pulsar do cca 200eur. Pozeral som aj značky Casio a Seiko. Chcem si kúpiť prvé hodinky. Chcem ich nosiť univerzálne

    Najviac sa mi páčia tieto od Pulsar: http://www.inhodinky.sk/pulsar-hodinky…arcek-na-vyber/

    Ďalšie pekné su od Orient:
    http://www.hodinky-365.sk/orient-fune3002d-x150107
    https://www.timestore.sk/Znacka/Orient/…ient-Mako-32413 (rozmer 41 je maly)
    https://www.timestore.sk/Znacka/Orient/…t-Mako-XL-32418

    ...Niečo na ten štýl + do modra najlepšie. Viem že orient je asi lepšia hodinárska značka, ale tie od Pulsaru sa mi páčia najviac.
    Vedeli by ste mi poradiť, resp. ktorú značku by som mohol ešte pozrieť?

    Ďakujem pekne za rady a názory :)

  • Ahoj, Majco. Vidím, že sa Ti páčia hodinky potápačského strihu. Tento štýl je síce, teda podľa mňa, skôr voľnočasový, ale , ako vraví klasik, proti gustu žiaden dišputát a preto , v rámci Tvojho limitu a vkusu Ti dávam do pozornosti hodinky Citizen Promaster Marine , v cene 188,-€. Kód hodiniek je BN0100-51E a takto ich nájdeš tiež na TimeStore. Majú pohon Eco-drive, čo je veľmi slušný patent Citizenu a celkom slušnú úroveň, čo sa týka kvality. V tiráži sa píše, že majú čierny ciferník, no ja tam vidím modrý, takže v prípade záujmu to stojí za opýtanie. Posúď to ale sám. Pokiaľ Ti budú vyhovovať veľkosťou, vzhľadom a funkčnosťou, budem rád. Všetko dobré.

  • Nejprve bych Ti doporučil přečíst si pár vláken a poznat rozdíly, výhody a nevýhody jednotlivých druhů strojků. Potom se zamyslet, co od hodinek požaduješ a můžeme pokračovat. 200 éček je na hodinky málo, ale zároveň je to spousta peněz je jen tak promrhat z nevědomosti.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1