To vyzerá veľmi lakavo...

Dnes ma potešilo...
-
-
Tyvoe to bol hokeeeeej... ::d ::d ::d
-
Nikoho dnes naozaj nič nepotešilo?
Chlapci,dnes som fakt stál v pozore pred tv ako pero z gauca pri hymne... :super: -
My sme s kamosovcami na chate a zapijame vitazstvo od prveho buly!! Teraz uz pijeme 7mu slivku tak nejak zo zotrvacnosti... :mrgreen:
-
"obchodnik-o3" napísal:
Chlapci,dnes som fakt stál v pozore pred tv ako pero z gauca pri hymne... :super:
...som rád, že som tak nestál sám... ::d -
pani to bol hokej teda
fakt hraju tento rok namakane :ghee:
-
"jankoxxx" napísal:
pani to bol hokej teda
fakt hraju tento rok namakane :ghee:
Asi myslíš Rusov, že ? :langue2:
-
Co ma dnes potešilo ? Ako to povedať....nechcem vyzerať ako nacionalisticky sovinisticky looser... Tak rAdse nic... Ale fakt má to potešilo
-
"fermuello" napísal:
Asi myslíš Rusov, že ? :langue2:
somar :mrgreen: -
Ale tak Rusi sú podla mňa jednoznační víťazi, tam nám už nepomôžu žiadne zázraky ....
-
panove, gratuluju! a drzim palce na Rusy! ::d
-
Kanada nebol zazrak? Cesi neboli zazrak? My vo finale nie sme zazrak? Zazraky sa deju kazdy den.....uzivajme si tieto nadherne chvile :):):)
-
:super:
"Stando" napísal:Kanada nebol zazrak? Cesi neboli zazrak? My vo finale nie sme zazrak? Zazraky sa deju kazdy den.....uzivajme si tieto nadherne chvile :):):)
-
a este ma potesila atmosfera nocneho mesta-aj fanusikovia v meste a ten cvrkot z dovodu noc muzeii...
-
Dneska to ČSSR natre vsetkym, mam takeho tusaka... :] :mrgreen:
-
No...nevadi. Na druhej strane, vsetky medaily ziskali slovanske narody. Ziadna Kanada, USA, Svedi, Fini, atd. Mozno je to signal...niecoho
-
A coho??
Inac vobec ma nejako nemrzi prehra, nielen ze strieborna medaila je daleko nad ocakavania, no hlavne hrali rusi daleko lepsie ako my a vyhrat si zasluzili... S kamosom sme na pocest finale stiahli Stolichnayu a bolo nam charaso! :mrgreen: -
ravina prezuta do sandalu...
-
Že som práve teraz urobil skúšku ,ufff
-
Ze som videl konvoj s hokejistami :taré1: Uplne nahodou sme ich stretli ako sme sa vracali z chaty
A grats ku skuske :super: