No pekne si to obriadil
. Nechýbajú ti dve matičky ?
nemám
No pekne si to obriadil
. Nechýbajú ti dve matičky ?
nemám
Kašík dnes zachytal
Ide sa skladať, len mi chýba jedna súčiastka jednoducho sa zlomila inak dakujem za radu Branko.
Rado sa stalo . Ocot pomohol ?
K uplnej dokonalosti
Vybrat pero z perovnika
Rozobrat zapadku.
Rozobrat incabloky.
Jedna rada,pokial nedas dolu zotrvacku z mostika odkladaj zotrvacku s mostikom hore nohami,nie tak ako je na fotke.
K uplnej dokonalosti
Vybrat pero z perovnika
Rozobrat zapadku.
Rozobrat incabloky.
Jedna rada,pokial nedas dolu zotrvacku z mostika odkladaj zotrvacku s mostikom hore nohami,nie tak ako je na fotke.
Rado sa stalo
. Ocot pomohol ?
asi áno lebo keď som dal napäť ten odlomený kus tak tam pekne vliezol. A konečne som objednal olej na mazanie. Toto je čistý profesionalizmus
asi áno lebo keď som dal napäť ten odlomený kus tak tam pekne vliezol. A konečne som objednal olej na mazanie. Toto je čistý profesionalizmus
bezdebaty...... ani netusim o com hovorite
Také veľkonočné ... .
Ahoj všetci . Ako ste ma už spoznali , zbieram stariny , väčšinou nefunkčné haraburdy a snažím sa ich obriadiť a vdýchnuť nový život . Doteraz sa mi to nejako zázrakom vždy podarilo . Ale už sa vám stalo , že vám niekto D A R O V A L !!! Omegy ???
Sú síce nefunkčné a v nevábnom stave , ale OMEGA !!!
Ešte nájsť HOW TO OPEN , kuknúť do vnútra ...
branko majú vnútorné a vonkajšie púzdro, trhaciu korunku a zadné veko sa otváta tlakom cez korunkovú rúrku
branko majú vnútorné a vonkajšie púzdro, trhaciu korunku a zadné veko sa otváta tlakom cez korunkovú rúrku
Ďakovala , ďakovala , ďakovala
Ak by to niekoho potešilo darujem Encyclopaedia Britannica CD 1998 - [27.4. 2025]
Encyclopaedia Britannica CD 1998 , sada kompet 2 x CD + inštalačne CD ,, pre Wind 95 - DARUJEM ,, osobný odber v BA ,, pozri BAZOS aj dalšie EB verzia 2006
Žeby kokssssss
Alebo maryša?
Žeby kokssssss
To máš k tomu hokeju?
Žeby kokssssss
Toto bude ďalšia haraburda , podľa mňa ... . Pardón , ďalší projekt
....
a je to v perdely