Pripajan sa aj ja, vsetko naj zelam
Dnes ma potešilo...
-
-
Gratulujem aj ja 🍷🥂🍻
-
toz teda secko naj
-
Chlapci , ďakujem vám všetkým
-
Vďaka Bohu som sa dožil polstoročnice , tak som sa odmenil
P.S. strašne blbo sa fotí tá fialová ...
Tak vitaj medzi nami...
Hlavne veľa zdravia... a aj trpezlivosti s nami
-
branko vsetko naj chlape 🍻
-
Tak vitaj medzi nami...
Hlavne veľa zdravia... a aj trpezlivosti s nami
Ešte raz ďakujem všetkým . Len aby ste vy mali trpezlivosť so mnou , a mojimy starými haraburdami , čo sa chválim . Aj dnes som sa zabával s jednou starinou ...
P.S.
Keďže vznikol nejaký zostatok badgetu na narodky , včera sa mi splnil sen . R.v. 1979 . Samozrejme AUKRO
Takže sa vám potom zase pochválim s dákou tou haraburdou .
-
Meister anker 👍
-
Meister anker 👍
No , na fotke je Meister anker . Tieto si teraz skladám . Ale niečo som včera vydražil , pochválim sa keď príde .
-
Podzemné mesto Derinkuyu - Stavba od A po ZPodzemné mesto Derinkuyu je starobylé viacúrovňové podzemné mesto v Turecku, siahajúce do hĺbky približne 895 metrov. Je dostatočne veľké na to, aby ukrylo až…stavba-az.sk
-
Keďže vznikol nejaký zostatok badgetu na narodky , včera sa mi splnil sen . R.v. 1979 . Samozrejme AUKRO
Tak , a je to tu , dnes prišli
Remeň si nevšímajte , narýchlo som obul čo mi prišlo pod ruku . Čas si nevšímajte , nenastavoval som . Ale sú funkčné , idú . Púzdro ešte zboha , samozrejme vidno že nosené , korunka ošumelá , sklíčko na leštenie . Ale cifer a ručičky ok . A strojovňu treba aj tak robiť , aby bol pokoj na niekoľko rokov . Chcel by som to do nerez púzdra , aby to bolo peknučké . To by bola nádhera ...
Nuž , niekto sníva o Patekoch , mne sa sen o PRIM TV splnil . Som vytešený ako blcha v kožuchu .
-
-
Kolega ich chcel vyhodiť, tak skončili u mňa.
Aj ja chcem takého kolegu
-
ja PRIM TV po starom otcovi. tiez by chceli trosku prelestit ...
-
-
Tak uz rozoberam.
Dobre robíš , čo robíš
-
-
-
Musel som
nestvi ma
ale ked nevyuzijeme 2x presilovku 5 na 3, tak nemozeme vyhrat ....
-
Kto toto dá dokopy?
-