Novy kalendar na stenu?
Dnes ma potešilo...
-
-
Tak asi dostane porcelán
No zbohom.
-
Aj DNES MA POTEŠIL pohľad na ne, ale budem úprimný: balíček som s ńadšením preberal minulú nedeľu, kedy sme dorazili z našej tradičnej týždňovej koncoletnej dovolenky.
Odpustte mi, že to nahadzujem až teraz, ale z dovolenky sme sa mali vrátiť do úplne novek kúpelne, ktorú majstri sľúbili, že dokončia koncom minulého týždňa. Nabralo to však iný smer, a novú kúpelňu a vôbec vodu, a možnosť sprchovania budeme mať až budúci týždeň - zatiaľ všetko rozbombardované..... a nemám ešte úprimný úsmev....
Takže k balíčku z minulého týždňa:možno je to čudné, ale na kockaté hodinky mám nejakú slabosť.. Od tohto výrobcu som chcel konkrétne tento nádherný kus NOMOS Tetra Neomatik 39 Silvercut (referencia 423) a to (aj) preto, lebo vyniká z rady Tetra nádherným ciferníkom. Inhaus strojček DUW3001 je prekrásny a sakra presný (zatiaľ denne tak +1s/deň).
Zatiaľ toľko, určite udem o nich písať a na najbližšiu stretávku ich určite berem so sebou..... hodinky zatiaĺ len takto z "dialky"....
-
-
Tak asi dostane porcelán
-
treba uvolnit miesto pre hodinky
-
A teraz ťa čakajú poriadne dlhé večery a krátke noci
-
Už to ide preč, do pivnice.
No len aby tebe raz nezbalili takto tvoje budíčky !
-
Šak to vy ste mi to kazali aby som to vyhodil, tak som poslúchol.
-
ved kamarati su na to, aby ti dobre poradili, nie
-
A teraz ťa čakajú poriadne dlhé večery a krátke noci
Zlaté nočné.
-
ved kamarati su na to, aby ti dobre poradili, nie
Tak , tak , kamaráti ťa vždy podržia
-
kolko su vodotesne , že majú aj idex na potápanie ? cena ? čislo modelu ? sú ale krásne ....
no maju 20BAR ale kedze nie je sroubovacia korunka tak ich ako vodotesne neberiem, co ma trosku prekvapilo vzhladom na tu vnutornu otocnu lunetu.
-
Už to ide preč, do pivnice.
..radsej na bazos
-
Šak to vy ste mi to kazali aby som to vyhodil, tak som poslúchol.
Len aby tvoja žena nebola na nejakom fóre o porceláne a neradia jej tam spraviť to isté s tvojími budíkmi
Radšej by som jej zakázal internet, pre istotu
-
Len aby tvoja žena nebola na nejakom fóre o porceláne a neradia jej tam spraviť to isté s tvojími budíkmi
Radšej by som jej zakázal internet, pre istotu
Tichooo, tu aj steny majú uši.
-
Tichooo, tu aj steny majú uši.
Chalani , myslím že to tu zbytočne riešite 🤔 Marian určite vie, ako na to 😜 napríklad dohoda, že bude doživotne upratovať celý byt 🤡
-
Chalani , myslím že to tu zbytočne riešite 🤔 Marian určite vie, ako na to 😜 napríklad dohoda, že bude doživotne upratovať celý byt 🤡
To už je stara zmluva, ešte podpísaná 1987.
-
Ja som už profesionál.
-
-