Hublot Big Bang Unico Usain Bolt

    • Official Post

    Šprintér Usain Bolt a Hublot sa spojili už v roku 2012. Tento rok Hublot pripravil dve nové limitované edície z ikonickej kolekcie Big Bang. Prvý model Big Bang Unico Usain Bolt Yellow gold je vyrobený z 18 karátového zlata a počet kusov číta 100. Druhý model Big Bang Unico Usain Bolt Ceramic je vyrobený z keramiky a z tohto modelu vyrobili 250 kusov. Šampión Usain Bolt prelomil rekord a 200 metrov zabehol za 19 sekúnd a tým sa zapísal do histórie. K zlatému modelu výrobca doladil žltý remienok z teľacej kože v kombinácii s kaučukom. Druhý keramický model má kombináciu leštených a brúsených plôch a na lunete sú typické H-šróbiky zo zlata. Je ich 6, čo symbolizuje Boltove šampionáty. Na výber je buď čierny kaučuk alebo Schedoni kožený remienok. Všetky remienky sú s čiernou preklápacou sponou. Obidva modely obsahujú žlté a zelené prvky na ručičkách, sčítačoch a minútovej škále. Farby Jamajskej vlajky. Obidva remienky majú dokonca aj štruktúru podľa motívu Jamajskej vlajky. Big Bang púzdro je veľké 45 mm a z oboch strán disponuje zafírovým sklom. Zo spodnej strany je teda vidieť manufaktúrne vyrábaný automatický in-house kaliber s označením HUB1242 Unico calibre. Rezerva náťahu tohto stroja je pekných 72 hodín. Frekvencia je 28.800 VpH. Chronograf má funkciu Flyback. V sčítači na 9 hodine je umiestnený ,,obrys" svetového šampióna, resp. typická póza. Cena zlatých 42.000 $ a keramických 22.000 $.


    Paletteankerhemmung.gif

  • Na jedno kopyto všetky ich výtvory, fujtajbl to je hnus. O srobikoch ani nehovoriac :mrgreen: jediné čo sa mi u nich páči, je nekonečne množstvo krásnych remienkov, inak nič.

  • V rámci mého hesla "sem s nima" na fotkách a v makru parádní Hubloty, se vším, co k téhle značce patří a je odsuzováno. Ta rychloběžka co je má na ruce mě vůbec nezajímá.
    Podle pózy háže koulí nebo oštěpem?

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Chalani má to spojitosť s jeho tradičným gestom víťaza :)
    Ale nevedel som to, kolegov sen je Hublot (snažím sa mu to vyhovoriť :mrgreen: ) a keď videl toto hneď vedel prečo táto póza

  • Fakt jo :) :), ne ne, to pracují geny. Kolega je taky na Hublotu, furten na ně nadává a furten je kupuje, teď zas byl v Holandsku pro nějaký zlaťáky za super cenu, nepoučitelnej, holinky obě levý, ale nekup to za za 650.000 když stojej mega :)

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1