Frederique Constant Runabout Riva Historical Society Edition 2016

  • Frederique Constant Runabout Riva Historical Society Edition 2016

    Švajčiarsky výrobca hodiniek a Riva Historical Society - to je dnes už tradičné spojenie značky, ktorá vyrába luxusné hodinky, so spoločnosťou založenou architektom Pierom Mariou Gibellinim a inžinierom Carlom Rivou, ktorej hlavnou snahou je zachovanie doteraz existujúcich pripobrežných lodí. Riva boats sa začali objavovať už v roku 1920 ako malé, rýchle a výkonné lode, vyrobené z vysoko lešteného dreva a chrómu, ktoré boli schopné pojať štyri až osem členov posádky.


    História partnerstva značky Frederique Constant so spoločnosťou Riva Historical Society začala v roku 2009. Švajčiarsky výrobca každoročne predstavuje edície luxusných hodiniek, často vychádzajúcich v limitovanom počte, spájajúcich osobitý štýl a moderný dizajn, čerpajúci inšpiráciu v Riva boats.

    Hodinky Frederique Constant Runabout Riva Historical Society Edition 2016 sú k dispozícii v dvoch vyhotoveniach: s pozláteným puzdrom a klasickým oceľovým. V oboch prípadoch je priemer puzdra 43 mm, číselník kryje vypuklé zafírové sklíčko a zo zafíru je aj rytinou vlajky Riva Historical Society ozdobený priehľad na strojček hodiniek. Tým je v tomto prípade mechanický FC-303 s automatickým naťahovaním, 25 kameňmi, frekvenciou 28.800 kmitov za hodinu a s rezervou chodu na čtyřicetdva hodín. Vodotesnosť hodiniek je 30 metrov.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

    • Official Post

    Ta lidka v baleni by ma ku kupe presvedcila


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk