Biatec Watches - hodinky "Made in Slovakia"

  • Ako nový člen fóra všetkých srdečne zdravím. Vytvorenie novej slovenskej značky hodiniek som prijal s príjemným prekvapením. Verím, že budú nielen presné, ale aj páčivé a v primeranej veľkosti. Keďže moja laba má obvod zápästia 21 cm, vychádza mi priemer puzdra na cca 45-46 mm, ale aj 42-44 by celkom stačilo. :P Novej značke a jej autorom a predajcom želám úspešný nielen prvý krok, ale aj pevný marš v tomto tvrdom biznise.

    • Official Post

    Ahoj @hannes, vitaj medzi nami. Presunul som tvoj príspevok do príslušného vlákna. Ak si ho prečítaš celé od začiatku zistíš, že do tvojho rozmeru sme sa netrafili..

    @obchodnik-o3, vrelá vďaka..

    A @watchesfan, len pre uistenie, naozaj sa to má čítať ako Biatek a verím tomu, že to tak pochopia aj anglicky hovoriaci zákazníci. C sa predsa v angličtine číta ako K. Je ale pravdou, že Češi a niektoré iné národnosti s tým môžu mať problém.

  • gratulujem k novej znacke, i ked nedavno som si kupil jedny pikotky, ale i tak budem rozmyslat aj nad niecim od Biatecu. Ja by som aj uvital znovuzrodenie temy Steinhart Corsair (so Stefanikom) v podani od Biatecu vo velkosti 42-44 mm. Drzim palce a aj newsletter odoberam :)

    • Official Post

    Biatec Majestic, our elegant line model will reveal absolutely unique caseback. .... veľké veci nás čakajú :)

    • Official Post

    Biatek Watch na FB :)

  • Ja na facebooku nie som tak zevraj neexistujem 8o ale moja zena je :) a 0cital som ze:)
    "Biatec Majestic, to je názov našej elegantnej modelovej rady s absolútne unikátnym zadným vekom."
    No Peto uz sa neviem dockat ! ;)

  • Už je to i v jámě lvové, docela jsem se těšil na nějaký hezký vlákno, ale čekal jsem na lepší načasování, čekal, čekal, až mě předběhli. V tuhle chvíli by ani nic lepšího než odkaz na stránky vymyslet nešlo. Dny utíkají a nervozita stoupá. Nějak se nemůžu dočkat.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Vidím, že je tam všetko po starom :nono:

    jsou tam i novinky, třeba moje dva komenty (ne v tomto vláknu), které nic neporušovaly a i tak je někdo z moderátorů bez vysvětlení (ani po dotazu) smazal.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Preto som nesmierne rád za toto fórum a aj za to, že si tu a nemusím kvôli novinkám príliš často zablúdiť inam :super:
    Nemám rád tú krčmovú kultúru <X

  • Bavíme sa o ChM? Hádam po roku som tam teraz kvôli Biatecu nakukol. Ale nie je to taká katastrofa, sú tam i pozitívne ohlasy. Neskutočné, keď niekto vysvetľuje, ako sa to má robiť, ako to je "špatně" a sám neurobil nič. Tie výhrady sú úplne typický hejt z princípu, drbať značku ešte aj za to, že jeden zo zaregistrovaných dostane darček, to už je na smiech. Kto sám niekedy skúšal niečo vytvoriť alebo presadiť na komerčnom trhu, môže vyjadriť Peťovi iba úctu a obdiv.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim