Biatec Watches - hodinky "Made in Slovakia"

  • Modely su super. Myslel som si ze uz dalsie pilotky kupovat nebudem ale asi som sa mylil :)
    Tie majestic su tiez paradne, oblekovky by sa mi zisli. Bude verzia aj bez mince? :)

  • Nádhera. Osobne sa mi Corsair páči viac ako Majestic. Ten rotor je luxusný. Musím vidieť. Už som zvedavý na cenu a začínam šetriť. A tá zlatá minca je riadny patriotizmus. Sa mi to páči.

  • corsair 02 u mna vyhrava, len priemer by mohol mat 42 alebo aj 44 mm, nech je to dobre citatelne :) uz som zvedavy len na cenu... a este ci bude aj volitelna motylikova biatec spona.

    • Official Post

    Čaute chalani, ďakujem pekne. Krajšie reakcie sme si nemohli asi ani želať;) Fakt to stálo dosť úsilia vytvoriť to, ale určite sa to oplatilo. Včera mala manželka narodky, tak som tu už veľmi nestíhal reagovať. Takže teraz idem na to:

    Kedy sa budu dat vidiet nazivo?

    Je to bohužiaľ beh na dlhé trate. Aktuálne mám už prototypy ale nemajú ešte celkom finálnu podobu, takže by som ich ešte nerád prezentoval. Práve napríklad začali dovolenky vo Švajčiarsku a budú až do polovice augusta, kedy zase začnú robiť na Corsair strojčeku. "Druhé prototypy" už vo finálnej podobe očakávam, že prídu až niekedy o dva tri mesiace...:-/ Keď to bude všetko fajn, tak sa môže zadať výroba a tiež to ešte nejaký mesiac-dva potrvá predpokladám. V tomto biznise nič nikdy nie je na čas, preto radšej uvádzam časy s rezervou. Sú tam proste veci, ktoré nie sú v mojej moci.

    Jaká bude cenovka? Nikde sem neviděl nebo jsem přehlédl ?

    Presné ceny zverejníme v priebehu týždňa, ale nemôžete čakať úroveň cien Steinhart, s týmto strojčekom alebo zlatou mincou to proste nejde. Napríklad môj nákup samotného strojčeka Corsair vychádza na viac ako stojí Ocean 1 Black model od Steinhartu a to hovorím o minimálnom odbere 500 kusov. Ak by ste chceli kúpiť jeden kus tak by Vás vyšiel možno aj niekoľko tisíc.. Zatiaľ uvediem iba, že oficiálne ceny budú do 1500 € s dph (mimo zlatého modelu Majestic 02) avšak hodinkomaniaci budú mať samozrejme možnosť predobjednať výhodnejšie;-)

    Peto budes mat nejake vzorky u seba vo Zvolene? V auguste by som sa zastavil to omrknut :)

    Budem aj mám, ale ešte ich nebudem prezentovať. Možno na nejakých fotkách:-) Ono, niektorí aj viete, že teraz fungujem už z domu a nie z kancelárie, takže to ani nie je veľmi vhodné na prezentáciu:-) Ak ale ľudia budú mať naozaj záujem, prvá investícia bude do showroomu v BB.

    Velmi pekny dizajn, klobúk dole! Je v pláne aj nieco pre nás s väčšou labkou?


    Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

    Zatiaľ bohužiaľ nie, ono to nie je úplne jednoduchý proces, hlavne nie pre takú mikroznačku. Nefunguje to celkom tak, že sa natiahne scale a je to..

    Modely su super. Myslel som si ze uz dalsie pilotky kupovat nebudem ale asi som sa mylil :)
    Tie majestic su tiez paradne, oblekovky by sa mi zisli. Bude verzia aj bez mince? :)

    Toto je celkom inšpiratívny nápad. V podstate som pôvodne neuvažoval nad možnosťou "obyčajného" veka ale z hľadiska ceny by to mohlo byť pre vás určite omnoho zaujímavejšie. Navyše nejde o nejakú problematickú zmenu.

    Inak, na určité témy ako ceny a podobne asi založím osobitné vlákna aby to bolo prehľadnejšie aj do budúcna.

  • Caute

    Fuu pekné hodinky prepracované veľkosť za mňa akurát,strojovňa tak isto ten rotor šupa dizajn paráda chcelo by to vidieť na živo :) a posadiť na ruku :D

    A to s tou mincou parádny nápad chválim Peťo a držim palce nech ti to víde


    Som zvedavý ešte na ceny :)

  • pridavam sa k pochvalnym ohlasom. necakal som vela ale uz z fotiek som nadseny z oboch modelov. dobry vyber strojceka - 65 h rezerva natahu potesi.
    predpokladam ze pripravujes aj modely s datumom ked ma strojcek datumovy veniec.
    Inak je v tychto modeloch vytiahnuty? Alebo je proste len prekryty cifernikom bez datumoveho okienka?


    ...toto foto sa podarilo :)

  • Mňa by ešte celkom zaujímalo ako bude vyzerať balenie :) Ja to pokladám za dosť dôležitú vec ktorá utvára prvotný dojem pri rozbaľovaní.

  • ......Toto je celkom inšpiratívny nápad. V podstate som pôvodne neuvažoval nad možnosťou "obyčajného" veka ale z hľadiska ceny by to mohlo byť pre vás určite omnoho zaujímavejšie.....

    Presne tak kvoli cene :).. Su ludia ktori tu mincu neocania napriklad..ja (tym nechcem hovorit ze minca ej lzy napad. podla man je super a je jedinecna)
    . Mozno ani zberatelia mincií, pretoze ju nemaju v albume ale v hodinkach.

    Len tak mi napadlo, ze mozno v nejakej inej modelovej rade by bol zaujimavy rotor v tvare T ako logo Toptime :) Take ako kalivko

  • Všetko pekné, veľkosť, spracovanie, číselník, ani mi nechýba dátum. Čo by som dal preč je tá vrtuľa ála Bremont. Korunka bez tubusu, nebude to náchylné na odolnosť? Predsa le je dosť veľká a prípadný stret s niešim čo neuhne, tomu dosť ublíži. Narodeniny mám až vo februári, tak si počkám. Inak je to celkom sympatické, že to vzniklo, nie som sice až taký národniar, čo sa týka československých produktov, ale doteraz to boli len Primky a takto máme konečne niečo echt Slovenské.

    Omega PO, ES 2013, Orlík LE 2014, Elton Sport LE 2012

  • Hodinky sa mi pacia. Dobry pocin. Cena je mierne vyssia, nez som cakal. Uvidime aka bude v predobjednavkach pre clenov fora. Kedy ma byt vyhodnotena sutaz o hodinky?

  • Hodinky sa mi pacia. Dobry pocin. Cena je mierne vyssia, nez som cakal. Uvidime aka bude v predobjednavkach pre clenov fora. Kedy ma byt vyhodnotena sutaz o hodinky?

    Vitaj na fóre @People, súťaž o hodinky vyhodnotíme akonáhle budem mať prvé reálne hodinky v rukách. Môžme to skúsiť vyhodnotiť spolu nejakým transparentným spôsobom aby ste nepovedali, že to je všetko "sfingované";-) Zajtra zverejním presný cenník.

  • tak som sa dostal po case na hodinkomaniu a skoro mi oci vypadli :) Peter toto je naozaj odvazny pocin a drzim palce aby sa ti podarilo prerazit a zalozit znacku ktora bude rast :)
    Model corsair sa mi velmi paci, jedine co by som mu vytkol je snad len ten automat.. Ale aj tak uz teraz premyslam nad pre-orderom ;)