Čo mi dnes zdvihlo tlak...

• A o zábavu je postarané m-)

Chalanisko do mňa nacúval. :(

Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

• A o zábavu je postarané m-)

Chalanisko do mňa nacúval. :(

… …toto si viem nacúvať aj sam

• Poistka vsetko vyriesi. Si vezmi, zeby ti na zem hodinky spadli a rozbili sa...

1f923

Veď totok, a čuduj sa svete aj to sa mi raz stalo.

Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

• … …toto si viem nacúvať aj sam

žial mnoho vodičov na lahky pristup k nehodám - jazdi sa agresívne ! Malo by platiť že vinník ma zaplati všetko !! a to aj škodu na strate času , čas bez auta-nahradne vozidlo, znehodnotenie auta ,atd. hneď by bol každy opatrnejší . Lebo poistka uhradí len minimum ....

Peter Th.

• Si šikovný, darmo 8)

... inak som sa vtedy nazval....

• Spravy. Ti vydrbanci uz ovladli aj Markizu :cursing:. Hlavna sprava dna vyplacanie 13. dochodku 1F600. O najvacsej udalosti dna v uvode ani slovo, len velmi povrchna zmienka v zahranicnom bloku. Kto nechape o com hovorim, nech si pozrie spravy napr. na CT1 ci CT24 a porovna to.

Edited once, last by watchnewbie (June 1, 2025 at 10:45 PM).

• Spravy. Ti vydrbanci uz ovladli aj Markizu :cursing:. Hlavna sprava dna vyplacanie 13. dochodku 1F600. O najvacsej udalosti dna v uvode ani slovo, len velmi povrchna zmienka v zahranicnom bloku. Kto nechape o com hovorim, nech si pozrie spravy napr. na CT1 ci CT24 a porovna to.

Pozeráme aj aj aj 🫤

A Stitch in Time

• myslim že tento Titanic už pred rokom doplaval ..... mali odisť vsetci a naraz.... takto hraju hru ktora vyhovuje vedeniu .... postupný potupny prechod do stoky ruží , fariem, kyslej smotany a oslavnych choralov mačoštátu v politických diskusiach .... a potom sa tu všetci čudujú ked nepride hrať Slafkovský..... má dovod ? hrali sme s tým čo nám ostalo ,,, do py-žamka by som sa dal ... a tak je to aj v nemocniciach , v súdnictve v polícii ... množí sa to spektrum ľudí na ktorých tu vinu táto vláda môže hádzať

• takto sa to robi ....zachvilku slota ml. zverejni kolko deti pri tom zomrelo

• ja spravy nepozeram, stacilo mi, ze som precural 2x onko ochorenie, *ebnut ma v 50tke nemusi ...

:thumbup:

normalne ani ja, ale zachytil som spravu o tom ukrajinskom utoku, tak reku si o tom pozriem trochu viac podrobnosti... , no bol to blby napad skusat to v nasich TV 1f923, ten slovensky zurnalizmus je uplne zufaly, neviem ci sa mi z toho chce viac grcat alebo plakat (cest par vzacnym vynimkam)

• Politická redaktorka Gabriela Kajtárová končí v TV Markíza. Oznámila to na sociálnych sieťach s kritickým opisom zákulisia televízneho spravodajstva. Podľa informácií Denníka N podal výpoveď aj vedúci dňa Juraj Pruša a ďalšia zamestnankyňa.

byť Bombic hlásim sa za šéfa redakcie … a mením názov na Markiza Fox news

• Markízu nemam, nesledujem neplatim už vela rokov tak je mi to jedno môžu ju aj zrušiť. Vlastne tv ani nesledujem, naposledy ked Nitricka hrala finale. Mam kodi a to mi stačí. A este aukro, a nejake forum o hodinkach.

• Pani pred cca 8 rokmi som prestal pit alkohol a pozerat TV. Odvtedy je mi omnoho lepsie 🤣

Po vela rokoch v zahranici som sa vratil na SK, zacal pravidelne pozerat TV a do dvoch tyzdnov mi bolo jasne ze tieto 💩 nedam bez nasledkov. Odvtedy si platim len streamovacie sluzby a spravy citam na nete ( a ani to nie je uplne bez rizika).

• Pani pred cca 8 rokmi som prestal pit alkohol a pozerat TV. Odvtedy je mi omnoho lepsie 🤣

Po vela rokoch v zahranici som sa vratil na SK, zacal pravidelne pozerat TV a do dvoch tyzdnov mi bolo jasne ze tieto 💩 nedam bez nasledkov.

Este je stale moznost vratit sa k alkoholu1f924