R.I.P. Jiří Bartoška
Už aj ja som začul , nech mu je zem ľahká ...
R.I.P. Jiří Bartoška
Už aj ja som začul , nech mu je zem ľahká ...
Poistka vsetko vyriesi. Si vezmi, zeby ti na zem hodinky spadli a rozbili sa...
… …toto si viem nacúvať aj sam
Poistka vsetko vyriesi. Si vezmi, zeby ti na zem hodinky spadli a rozbili sa...
Veď totok, a čuduj sa svete aj to sa mi raz stalo.
Si šikovný, darmo
žial mnoho vodičov na lahky pristup k nehodám - jazdi sa agresívne ! Malo by platiť že vinník ma zaplati všetko !! a to aj škodu na strate času , čas bez auta-nahradne vozidlo, znehodnotenie auta ,atd. hneď by bol každy opatrnejší . Lebo poistka uhradí len minimum ....
Si šikovný, darmo
... inak som sa vtedy nazval....
Spravy. Ti vydrbanci uz ovladli aj Markizu . Hlavna sprava dna vyplacanie 13. dochodku
. O najvacsej udalosti dna v uvode ani slovo, len velmi povrchna zmienka v zahranicnom bloku. Kto nechape o com hovorim, nech si pozrie spravy napr. na CT1 ci CT24 a porovna to.
A co bola udalosť dna?
A co bola udalosť dna?
Spravy. Ti vydrbanci uz ovladli aj Markizu
. Hlavna sprava dna vyplacanie 13. dochodku
. O najvacsej udalosti dna v uvode ani slovo, len velmi povrchna zmienka v zahranicnom bloku. Kto nechape o com hovorim, nech si pozrie spravy napr. na CT1 ci CT24 a porovna to.
Pozeráme aj aj aj 🫤
myslim že tento Titanic už pred rokom doplaval ..... mali odisť vsetci a naraz.... takto hraju hru ktora vyhovuje vedeniu .... postupný potupny prechod do stoky ruží , fariem, kyslej smotany a oslavnych choralov mačoštátu v politických diskusiach .... a potom sa tu všetci čudujú ked nepride hrať Slafkovský..... má dovod ? hrali sme s tým čo nám ostalo ,,, do py-žamka by som sa dal ... a tak je to aj v nemocniciach , v súdnictve v polícii ... množí sa to spektrum ľudí na ktorých tu vinu táto vláda môže hádzať
takto sa to robi ....zachvilku slota ml. zverejni kolko deti pri tom zomrelo
ja spravy nepozeram, stacilo mi, ze som precural 2x onko ochorenie, *ebnut ma v 50tke nemusi ...
ja spravy nepozeram, stacilo mi, ze som precural 2x onko ochorenie, *ebnut ma v 50tke nemusi ...
normalne ani ja, ale zachytil som spravu o tom ukrajinskom utoku, tak reku si o tom pozriem trochu viac podrobnosti... , no bol to blby napad skusat to v nasich TV , ten slovensky zurnalizmus je uplne zufaly, neviem ci sa mi z toho chce viac grcat alebo plakat (cest par vzacnym vynimkam)
Politická redaktorka Gabriela Kajtárová končí v TV Markíza. Oznámila to na sociálnych sieťach s kritickým opisom zákulisia televízneho spravodajstva. Podľa informácií Denníka N podal výpoveď aj vedúci dňa Juraj Pruša a ďalšia zamestnankyňa.
byť Bombic hlásim sa za šéfa redakcie … a mením názov na Markiza Fox news
Markízu nemam, nesledujem neplatim už vela rokov tak je mi to jedno môžu ju aj zrušiť. Vlastne tv ani nesledujem, naposledy ked Nitricka hrala finale. Mam kodi a to mi stačí. A este aukro, a nejake forum o hodinkach.
Pani pred cca 8 rokmi som prestal pit alkohol a pozerat TV. Odvtedy je mi omnoho lepsie 🤣
Po vela rokoch v zahranici som sa vratil na SK, zacal pravidelne pozerat TV a do dvoch tyzdnov mi bolo jasne ze tieto 💩 nedam bez nasledkov. Odvtedy si platim len streamovacie sluzby a spravy citam na nete ( a ani to nie je uplne bez rizika).
Pani pred cca 8 rokmi som prestal pit alkohol a pozerat TV. Odvtedy je mi omnoho lepsie 🤣
Po vela rokoch v zahranici som sa vratil na SK, zacal pravidelne pozerat TV a do dvoch tyzdnov mi bolo jasne ze tieto 💩 nedam bez nasledkov.
Este je stale moznost vratit sa k alkoholu