Tvrdá realita vo “vtipnom kabáte” 🤕🫤🥶😤
tak na to nech ten nacek vezme jed, ze u nas vsetko na spickovej urovni ...
Tvrdá realita vo “vtipnom kabáte” 🤕🫤🥶😤
tak na to nech ten nacek vezme jed, ze u nas vsetko na spickovej urovni ...
Už som v obraze 😜 potrebuješ medzikus
.. ja som pod obraz .. potrebujes nove honcle
No boha a ja som potvrdil ze nech mi objednaju origos lebo som myslel ze take na ali nebude....
rozbity mobil ![]()
rozbity mobil
to uz ten novy?
nie postup bol nasledovny. najskor sa rozbil stary a potom sa kupil novy
![]()
ak by sa nerozbil stary, tak by sa nekupil novy, ale ostal by stary
![]()
ci si si ho nerozbil tak trochu zamerne, aby si si mohol kupit novy, co? ![]()
ale trt palovy, ja nie som ziaden mobilista. ja som mal dlhu dobu obycajny, tlacidlovy bez netu. az ked som presiel na maklercinu, alebo tesne pred, tak som si kupil taky ten ineligentny, ci ako tomu nadavaju.
Ale zažil som zlu orientáciu pri prestupe v Trnave .Išiel som z Bratislavy do Smolenice s prestupom v Trnave . Na prestup som mal 5 minút , a podľa listka senior 70+ , som mal význačne že mi vlak do Smolenic odchádza z nasput 4. Kam som aj prišiel a nastúpil do vlaku ale ten išiel spat do BA . V Trnave je zla orientácia je malo svietiacich tabul v chodbe kam ide ktorý vlak , aj prechod v nastup. 4 je zle značený z rýchlika z BA, na pristavenom vlaku nebolo označenie kam ide , ani vo vlaku nič / až keď za pohol som zisti že ide ide do BA / ani vlaku nebola tabuľka ako to bývavalo !! .
Takmer ma porazilo... dnes v posilke pri vyberaní tašky zo skrine ŠUP mi vypadli hodinky SEIKO 5 a ako inak, no pekne na vykachličkovanú podlahu..![]()
Až som sa bál zohnúť a zdvihnúť ich, pretože už ten zvuk toho stretu predvídal nemalé nepríjemnosti.... A nemýlil som sa. Zadné veko s pekným pohľadom na strojček 4R36 pri kraki takým zaujímavým spôsobom prasklo. Nerobilo sa to celé, len v mieste stretu to zadné sklíčko tak zaujímavo prasklo (viď fotky).. samozrejme chcem si to dať opraviť, zadné veko vymeniť.... poraďte mi ako cesto sa mám vybrať.
(Hodinky som kupoval v Győri, tak ma napadlo aj to, že im napíšem, nech mi dajú ponuku, alebo ak by mal niekto doma starú dobrú /nefunkčnú/ SEIKO 5 tak by som odkúpil, alebo neviem.....)
Oprava neprichádza do úvahy. Jedine výmena a k tomu možno aj kontrola strojčeku.....
Presne tak, snáď si nebudeme k****ť športom postavu ![]()
Takmer ma porazilo... dnes v posilke pri vyberaní tašky zo skrine ŠUP mi vypadli hodinky SEIKO 5 a ako inak, no pekne na vykachličkovanú podlahu..
Až som sa bál zohnúť a zdvihnúť ich, pretože už ten zvuk toho stretu predvídal nemalé nepríjemnosti.... A nemýlil som sa. Zadné veko s pekným pohľadom na strojček 4R36 pri kraki takým zaujímavým spôsobom prasklo. Nerobilo sa to celé, len v mieste stretu to zadné sklíčko tak zaujímavo prasklo (viď fotky).. samozrejme chcem si to dať opraviť, zadné veko vymeniť.... poraďte mi ako cesto sa mám vybrať.
(Hodinky som kupoval v Győri, tak ma napadlo aj to, že im napíšem, nech mi dajú ponuku, alebo ak by mal niekto doma starú dobrú /nefunkčnú/ SEIKO 5 tak by som odkúpil, alebo neviem.....)
Oprava neprichádza do úvahy. Jedine výmena a k tomu možno aj kontrola strojčeku.....
Ahoj. Máš to prasnuté akurát na tom čisle.. vieš to prečítať xxxx-07G0(O)?
Bude to toto…
Paráda... bude to ono.
Čísla sa dajú prečítať. Už som napísal aj do obchodíku, kde som ich kupoval. Najsôr mi napísal, že mi sklíčko (nie origoš, ale čisté bez nápisov) bez problémov vymenia, ale túto možnosť som odmietol. Nech je tam original, a predpokladám, že to nebude nejeká neúnosná čiastka. Pošlem im aj toto číslo.
DIO Servis, co vsetci chvalia na chronomagu je Onyx v Jihlave.
Ja som tam dal teraz na skusku na jedny tie Seika s integrovanym tahom urobit antireflex. Ked to rozobrali, mi volali, ze to vlastne antireflex ma - biely. Tak, ze je moznost nechat to tak, alebo vymenit sklicko za ine, origo Seiko s modrym antireflexom. Ale, ze bude to sklicko o malicko vyssie (z ineho modelu). Tak som to nechal vymenit, lebo ten biely je o nicom. Uvidime... ![]()
R.I.P. Jiří Bartoška
R.I.P. Jiří Bartoška
Už aj ja som začul , nech mu je zem ľahká ... ![]()
Poistka vsetko vyriesi. Si vezmi, zeby ti na zem hodinky spadli a rozbili sa...
… …toto si viem nacúvať aj sam