vyfasnes pokutu, minimalne, ta pokuta bola tusim asi 2,5 litra. my sme ziadali povolenie na zasklenie od mesta.
Čo mi dnes zdvihlo tlak...
-
-
Ja mám klimatizáciu bez povolenia správcu. Čo som sa dozvedel až potom, keď ma niekto zo susedov nahlásil. Keď som byt kupoval klíma tam už bola. Som prisľúbil, že aspoň prechod cez fasádu vyspravím, podľa požiadaviek správcu. Predchádzajúci majiteľ to urobil dosť ledabolo. Inak na napojenie do okapovej rúry, tak isto potrebuješ povolenie správcu. Kondenz riešim kanistrom, ale 10l to mám tak na 1 deň.
-
Zlopak je strasna luza a chrapac - Z pamätníka ukradli plastiku ruského a nemeckých vojakov. Areál pri Stráňavách čelí - SME | MY Žilina

-
Zlopak je strasna luza a chrapac - Z pamätníka ukradli plastiku ruského a nemeckých vojakov. Areál pri Stráňavách čelí - SME | MY Žilina

Hovadá , ruky obťať

-
Zasrani bolsevici na cele s hranolom si z oslav urobili akurat svoje promo ako za komancov na 1.maja… je mi z toho do grcu🤮
-
Zasrani bolsevici na cele s hranolom si z oslav urobili akurat svoje promo ako za komancov na 1.maja… je mi z toho do grcu🤮
brutal vela techniky bolo na defile ,,, v tom teple ....
-
nepozeral som, nerozculoval som sa, spravil som si paradny den na biku

-
budem to opat sladovat, az sa ti kreteni z opozicie zjednotia aj s mimoparlamentnymi stranami a zacnu robit protesty. vsetci ako jeden, inak to nema cenu ...
-
Dnes ma nas*alo búracie kladivo. Potrebujem vybúrať chodník okolo domu a nechcel som kupovať veľké búracie kladivo, lebo už ho pravdepodobne nevyužijem. Tak som si požičal od rodiny. Bohužiaľ kladivo vydržalo 3 dni
Takže som musel aj tak objednať nové 

Najviac ma ale srdí to, že teraz budem týždeň od ženy počúvať: " ja som ti to hovorila"

-
nepozeral som, nerozculoval som sa, spravil som si paradny den na biku

Tusim som nepozeral ziadne spravy od konca prezidentskych volieb

-
Dnes ma nas*alo búracie kladivo. Potrebujem vybúrať chodník okolo domu a nechcel som kupovať veľké búracie kladivo, lebo už ho pravdepodobne nevyužijem. Tak som si požičal od rodiny. Bohužiaľ kladivo vydržalo 3 dni
Takže som musel aj tak objednať nové 

Najviac ma ale srdí to, že teraz budem týždeň od ženy počúvať: " ja som ti to hovorila"

maš počuvat ženu ... /radšej požičat z pozičovne naradia ..../ aka značka to bola ??
-
Bola to stará Makita.
Požičovňa je dobrá na krátkodobé veci, ja to búracie kladivo budem potrebovať tak na 2-3 týždne.
Už som objednal nové Scheppach AB1900 - snáď tie 2-3 týždne vydrží. Podľa recenzii je to celkom držiak, tak dúfam, že to bude ok.

-
Tusim som nepozeral ziadne spravy od konca prezidentskych volieb

ja som spravy nevidel, ze sa ani nepamatam ...
-
Bola to stará Makita.
Požičovňa je dobrá na krátkodobé veci, ja to búracie kladivo budem potrebovať tak na 2-3 týždne.
Už som objednal nové Scheppach AB1900 - snáď tie 2-3 týždne vydrží. Podľa recenzii je to celkom držiak, tak dúfam, že to bude ok.

no cenovo su dobre /205e/ , ale ved bude zaruka 2 roky , tak snad spravia aj pracu ,, Makita by stala cez 800.- e a Bosch cez 1.000.-
-
... nenasiel som tu veru nikde napisane ani malymi pismenkami varovanie ake su hodinky navykové :-/
-
Ale existuje na to liek: prievan v peňaženke sa volá

-
... nenasiel som tu veru nikde napisane ani malymi pismenkami varovanie ake su hodinky navykové :-/
nie zavislost, je to nebezpecna nakazliva choroba, prenasa sa hlavne cez internetove fora, vola sa to CHRONOBUNDUS
-
Ale existuje na to liek: prievan v peňaženke sa volá

No blbosť 🤥 je to ako alkohol a drogy 😳 aj za posledné 🤡
-
my sme vlastne chori, tazko chori, ale nam to neveria a este su nas aj zli ...
-
my sme vlastne chori, tazko chori, ale nam to neveria a este su nas aj zli ...
Presne 😜 z toho by mali byť aj body ZŤP 🥴😜
-