Čo mi dnes zdvihlo tlak...

• Ja mám klimatizáciu bez povolenia správcu. Čo som sa dozvedel až potom, keď ma niekto zo susedov nahlásil. Keď som byt kupoval klíma tam už bola. Som prisľúbil, že aspoň prechod cez fasádu vyspravím, podľa požiadaviek správcu. Predchádzajúci majiteľ to urobil dosť ledabolo. Inak na napojenie do okapovej rúry, tak isto potrebuješ povolenie správcu. Kondenz riešim kanistrom, ale 10l to mám tak na 1 deň.

"Do téhle šlamastiky nás přivedla naše vlastní tupost a tupost nás z ní zase dostane." H.S.

• Zasrani bolsevici na cele s hranolom si z oslav urobili akurat svoje promo ako za komancov na 1.maja… je mi z toho do grcu🤮

• Zasrani bolsevici na cele s hranolom si z oslav urobili akurat svoje promo ako za komancov na 1.maja… je mi z toho do grcu🤮

brutal vela techniky bolo na defile ,,, v tom teple ....

Peter Th.

• budem to opat sladovat, az sa ti kreteni z opozicie zjednotia aj s mimoparlamentnymi stranami a zacnu robit protesty. vsetci ako jeden, inak to nema cenu ...

• Dnes ma nas*alo búracie kladivo. Potrebujem vybúrať chodník okolo domu a nechcel som kupovať veľké búracie kladivo, lebo už ho pravdepodobne nevyužijem. Tak som si požičal od rodiny. Bohužiaľ kladivo vydržalo 3 dni :cursing: Takže som musel aj tak objednať nové :cursing::cursing:

Najviac ma ale srdí to, že teraz budem týždeň od ženy počúvať: " ja som ti to hovorila":rolleyes:

Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

• Dnes ma nas*alo búracie kladivo. Potrebujem vybúrať chodník okolo domu a nechcel som kupovať veľké búracie kladivo, lebo už ho pravdepodobne nevyužijem. Tak som si požičal od rodiny. Bohužiaľ kladivo vydržalo 3 dni :cursing: Takže som musel aj tak objednať nové :cursing::cursing:

Najviac ma ale srdí to, že teraz budem týždeň od ženy počúvať: " ja som ti to hovorila":rolleyes:

maš počuvat ženu ... /radšej požičat z pozičovne naradia ..../ aka značka to bola ??

Peter Th.

• Bola to stará Makita.

Požičovňa je dobrá na krátkodobé veci, ja to búracie kladivo budem potrebovať tak na 2-3 týždne.

Už som objednal nové Scheppach AB1900 - snáď tie 2-3 týždne vydrží. Podľa recenzii je to celkom držiak, tak dúfam, že to bude ok. :)

Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

• Bola to stará Makita.

Požičovňa je dobrá na krátkodobé veci, ja to búracie kladivo budem potrebovať tak na 2-3 týždne.

Už som objednal nové Scheppach AB1900 - snáď tie 2-3 týždne vydrží. Podľa recenzii je to celkom držiak, tak dúfam, že to bude ok. :)

no cenovo su dobre /205e/ , ale ved bude zaruka 2 roky , tak snad spravia aj pracu ,, Makita by stala cez 800.- e a Bosch cez 1.000.-

Peter Th.

• ... nenasiel som tu veru nikde napisane ani malymi pismenkami varovanie ake su hodinky navykové :-/

• Ale existuje na to liek: prievan v peňaženke sa volá 1f923