Mne pomáha na trávenie koňak, ale v takomto štádiu možno už nie.
Po koňaku by u mňa išli vodopády aj vrchom nie len spodom a to nemusím mať ani žalúdočné ťažkosti.
Mne pomáha na trávenie koňak, ale v takomto štádiu možno už nie.
Po koňaku by u mňa išli vodopády aj vrchom nie len spodom a to nemusím mať ani žalúdočné ťažkosti.
Po koňaku by u mňa išli vodopády aj vrchom nie len spodom
a to nemusím mať ani žalúdočné ťažkosti.
To ako vážne???
To ako vážne???
Neznášam koňak a ani whisky
Žijem na kopaniciach, takže už len pálenku
Neznášam koňak a ani whisky
Žijem na kopaniciach, takže už len pálenku
Dobrý koňačik sa dá vychutnať. Ale uznávam, že na kopaničiarov som nikdy nemal...
Domaca 52ka je u mna vzdy medicina prvej volby, idealne ta kopaniciarska . Tentokrat moc nepomohla
.
Ale cierne uhlie (v principe asi to iste ako ta lyzicka pomletej kavy) nastastie zabralo. Lebo dnes mame velku rodinnu gulasparty a sice este s obcasnym zachodovym intermezzom, ale uz v podstate zvladam vsetko: pivo, domacu, grilovane klobasky, gulas, kavu, zakusky,...
…ale uz v podstate zvladam vsetko: pivo, domacu, grilovane klobasky, gulas, kavu, zakusky,...
![]()
držím palce aby nebol zajtra maratón 😳
Znojemska 11 je fajn
Domaca 52ka je u mna vzdy medicina prvej volby, idealne ta kopaniciarska
. Tentokrat moc nepomohla
.
Ale cierne uhlie (v principe asi to iste ako ta lyzicka pomletej kavy) nastastie zabralo. Lebo dnes mame velku rodinnu gulasparty a sice este s obcasnym zachodovym intermezzom, ale uz v podstate zvladam vsetko: pivo, domacu, grilovane klobasky, gulas, kavu, zakusky,...
![]()
Úplne ideálne jedlo na pokazené trávenie
😳🧐😱🥶👎
veru tak pepe, demokracia dnesnym dnom umrela
Ja asi len takto