preco to tam je? aku to plni funkciu? si nevydel Vesnicku?
No po dnešnom očkovaní mi to voľako nemyslí 😳
preco to tam je? aku to plni funkciu? si nevydel Vesnicku?
No po dnešnom očkovaní mi to voľako nemyslí 😳
ja som bol tiez otapnuty
Roman, už dnes nič nepi
ja uz mam za sebou 3 cipy + dymka miru
toto nie je normalne: Kedy bude tunel Višňové hotový? Už vedia kedy nebude | Podkapotou.sk (zoznam.sk)
toto nie je normalne: Kedy bude tunel Višňové hotový? Už vedia kedy nebude | Podkapotou.sk (zoznam.sk)
![]()
čakal si niečo iné? však kde už zarobíš
chlapi zo Skansky makaju, ale neviem, ci to stihnu ...
uprimne? ked to dostala Skanska, tak som veril, ze to mozu otvorit aj v predstihu...
som zvedavy, ci sa to niekto ponesie zodpovednost. NAKA vraj zasahovala na NDS a odniesla odtial kopec dokumentov.
Páni je tu niekto, kto by mi vedel poradit ohladom audia ? cim viac to studujem tym menej som si isty
Chcem k TV kupit stlpove repraky a potrebujem k tomu zosilovac/reciever ? a to uz neviem si dat rady aky vhodny aby nestal 500e+
Páni je tu niekto, kto by mi vedel poradit ohladom audia ? cim viac to studujem tym menej som si isty
Chcem k TV kupit stlpove repraky a potrebujem k tomu zosilovac/reciever ? a to uz neviem si dat rady aky vhodny aby nestal 500e+
Náhodou nie si registrovaný na fóre pretaktovanie.sk? Tam je chalanisko s prezývkou Dunar, ktorý má fakt prehľad v týchto veciach. Vždy keď plánujem kúpiť tv, slúchadlá, zosik či niečo podobné píšem len jemu.
Náhodou nie si registrovaný na fóre pretaktovanie.sk? Tam je chalanisko s prezývkou Dunar, ktorý má fakt prehľad v týchto veciach. Vždy keď plánujem kúpiť tv, slúchadlá, zosik či niečo podobné píšem len jemu.
Hm prvykrat o tom pocujem ale pozriem sa tam urcite
Ja ti tiež poradím, som bývalý audiofil.
Ja mám k TV pripojené domáce kino Sony už 10 rokov, 5 repro+sudwoofer, to je najideálnejšie riešenie a nemyslím, že je nejak extra drahé, vtedy ma stálo 350 €.
Na audio posluch mám zvlášť sústavu analógovú Denon, klasika s dvoma repro.
Prepojené to mám optickým káblom, to TV.
Chcem tieto repraky : https://www.muziker.sk/magnat-monitor-supreme-802-mocca - hlavne vyuzitie bude k TV na filmy serialy a samozrejme pocuvanie hudby ci uz cez tv (youtube a pod) alebo cez mobil napr - cize idealne aj bth. Otazne je ale aký reciever / stereo zosilnovac j ek tomu vhodny ? Neplanujem dat za to 500+e preto som pozeral na nieco take ci bude stacit : YAMAHA R- S202 ?
Tu máš popísané všetko podstatné a je to len na tebe. Pre mňa je mínus, že má len cinch vstupy a aj tie svorky pre repro sú des. Je to taký základný model, treba si rozmyslieť, že načo to bude slúžiť.
https://www.hifi-voice.com/tes…vane/1099-yamaha-r-s202d#
Ohľadne repro, ak chceš kvalitné, tak si kúp radšej dvojpásmové na nejakých pekných stojanoch, niečo takéto:
Téš by sem byl radšik za repro na stojane, ale je to podla mňa drahší alternatíva a Magnat zas neni až tak hrozný...
Myslim ze v tej cene po zlave asi nenajdem velmi lepsiu alternativu (239e) a paci sa mi to viac takto ako stlpove 3 pasmo....a toto vsetci hovoria ze je to vzdy kvalitnejsi zvuk ako nejake regalovky napr. Ale teda bavme sa prosim o veci na ktoru sa pytam a to je ten zosik/prijmac....
Musi to byt reciever ked to davam k tv ? alebo moze byt aj stereo zosilnovac?
Ako alternativu som mal este PIONEER SX - 10AE ....ale ak viete o niecom lepsiom do sumy 300e budem velmi vdacny za tip.
Ok, môže byť aj zosilovač, len výstup z TV a vstup na zosilňovači si skontroluj, aby sa dali prepojiť. Nie každé TV má Cinch výstup.
A nevybral si zle ani jedno, nepochop ma zle. Len ešte na záver ti chcem zopakovať, že zážitok z domáceho kina by bol lepší ako zo stereo repro a ťa sústava je viac uspôsobená pre tvoj účel. A veľa urobí aj subwoofer ....
Mal som obe verzie zapojené a odskúšané dlhodobo.
Ok, môže byť aj zosilovač, len výstup z TV a vstup na zosilňovači si skontroluj, aby sa dali prepojiť. Nie každé TV má Cinch výstup.
Momentalne mam obyvacku zariadenu tak ( a nebude sa to v najblizsej dobe urcite menit ) ze nemam kde dat repraky po bodku ani zo zadu, preto mam vyjasnene ze budem mat len 2 repraky v predu a max mozno casom center....
TV ma HDMI, opticky audio stup a 2 jackove vstupy - jeden je klasicky sluchadlovy vystup a pri druhom pise ze je to naraz vystup pre lavy a pravy reprak....cize cez prevodnikovy kabel jedine..... Tu ale po pravde neviem ci by som ako laik rozoznal kvalitu zvuku ci to dam takto alebo cez optiku napr. ( ta ista tema ze zosilnovac ma len cinch- neviem ci by som ja len tak rozoznal kvaltu )
Momentalne mam obyvacku zariadenu tak ( a nebude sa to v najblizsej dobe urcite menit ) ze nemam kde dat repraky po bodku ani zo zadu, preto mam vyjasnene ze budem mat len 2 repraky v predu a max mozno casom center....
podla mna je dobra volba aj ta yamaha aj pioneer. Neviem na kolko si fajnsmeker ale ja mam Pioneer aj s reprakmi asi 2 roky a som spokojny, zvuk je kristalovy a v panelaku to aj tak nemozem vypekat na plne kupoval som to kvoli gramcu ale mam to prepojene s tv a vsetko funguje Ok