• Nemate niekto dobry a lacny zdroj na gulate tesnenia? Potreboval by som 34.5mm v hrubke 0.7mm a 0.8mm a povacsinou som ich nasiel len v zahranicnych shopoch kde za postovne dam pomaly 20eur.
    Skusil som servishodin.sk (mam to po ruke), ale poslali ma do prec, lebo som si ich pred casom dovolil upozornit na nedostatky vo vzdelani a nevhodnom spravani sa ku zakaznikovi.

  • Hehe, vsak ked im vyhovuje takyto sposob podnikania.. Jednoducho nedostanu dalsie hodinky na servis (ktore by som im, resp. konkretnej pani po poslednej navsteve aj tak do ruk nezveril). Ked ich bavi menit baterky.. :)

    No, ale kde kupit tesnenie? :D

    • Official Post

    Myšiak, z teba sa hádam stáva hodinár..:)

    Ak by si bol ochotný počkať, viem ti tie tesnenia objednať od mojich dodávateľov. Avšak to by trvalo aspoň tri týždne kým sa mi nakopia objednávky na náhradné diely... Obyčajné stoja približne 1,5 € za tri kusy a swiss made 5 EUR za dva kusy.

  • Tak to zial nie, ale na drobne upravy uz trochu odvahy najdem :)

    Dakujem za ponuku, rozposlal som maily po roznych dodavateloch, tak uvidim ci/kto sa ozve. Zatial teda prejdem aspon toptime shop, mozno mi daco padne do oka k tym tesneniam. :D