Hublot Big Bang Broderie Sugar Skull

  • Rovnako ako vlani tak aj tento rok Hublot pokračuje v snahe o vzkriesenie starobylej umeleckej techniky broderie, ktorá by sa dala najlepšie definovať ako vyšívanie. Extravagantné hodinky Big Bang Broderie Sugar Skull vznikly v úzko limitovanej edícii 200 kusov. Názov je naozaj popisný. Masivné keramické púzdro sa vyznačuje takmer pánskym priemerom 41 mm a na zápästí ho drží náramok so saténovým vkladom, ktorý poslúžil ako umelecké plátno pre jemné výšivky organzovým hodvábom v tyrkysovej, vo fialovej, fuchsiovej, v žltej a oranžovej farbe. Ciferník s motívom pestro farebnej lebky evokuje dekadentní mexický kult Santa Muerte. Tvoria ho karbónové vlákna, na ktorých je aplikovaná zmienená technika broderie. Vyšívaniu sa chopil majster krajkárskeho remesla, švajčiarska firma Bischoff, známa hlavne výrobou luxusného spodného prádla. Indexy tvorí tucet červených spinelov, ktoré sa v trojnásobnom počte opakujú aj na lunete.

    Ref.: 343.CS.6599.NR.1213
    Kaliber: automatický náťah
    Materiál púzdra: keramika
    Priemer púzdra: 41 mm
    Vodotesnosť: 100 m
    Limitovaná edícia: 200 kusov
    Cena: 14.000 €


    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    zdroj: watch it.

    Paletteankerhemmung.gif

  • Bejduko, ses v neděli v práci nudil, tak jsi vyšíval Hubloty viď :super: povedlo se Ti to, není divu, když jsi měl takovou krásnou asistentku.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1