BREITLING BASELWORLD 2016

  • Breitling Avenger Hurricane
    Kaliber: in-house B12
    Priemer púzdra: 50 mm
    Rezerva náťahu: 70 hodín


    Švajčiarska hodinárska značka BREITLING predstaví na výstave hodín v Bazileji absolútne nový model športových hodín pod označením Avenger Hurricane.
    Jedná sa o úplne nový produkt najmä vďaka svojej veľkosti púzdra 50 mm a novému materiálu. Na výrobu púzdra zvolili materiál označovaný Breitlight®. Jedná sa o zliatinu ľahšiu o 3,3 krát ako titán a 5,8 krát ako oceľ. Breitlight® je významne odolnejší proti poškriabaniu, ošúchaniu a korózii. Extrémny výkon spočíva aj v antimagnetických, antialergických vlastnostiach a tepelnej stabilite. Materiál Breitlight® je na dotyk teplejší ako oceľ a vďaka svojmu jemne zrnitému efektu zdôrazňuje originalitu dizajnu.
    V hodinkách je umiestnený in-house manufaktúrny kaliber označený B12. Jeho veľkou výhodou je ukazovanie 24 hodinového času a už samozrejmosťou je 70 hodinová rezerva chodu.
    Remienok zvolil výrobca v kombinácii military a kaučuk. Military textíliu pre svoju extrémnu odolnosť umiestnili na vonkajšiu stranu remienku a výrazný žltý kaučuk na vnútornú stranu keďže to nieje savý materiál. Vodotesnosť je 100 m/330 ft.



    https://youtu.be/WDyWlKAYR00

  • V hodinkách je umiestnený in-house manufaktúrny kaliber označený B12. Jeho veľkou výhodou je ukazovanie 24 hodinového času

    Tak s týmto sa ja akosi nestotožňujem.

    Celkovo je pre mňa Breitling najväčšie sklamanie Baselworldu 2016 a to sa týka všetkých "až" troch hodiniek, ktoré ukázali ak nepočítam Breitling for Bentley.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches

  • Nahodou, vzdy sa bavim ked sa ma niekto spyta kolko je hodin, ja sa pozriem na Airmany a zacnem lustit :) Alebo ked sa ma kolegyna spytala, ci su z Ciny a pokazene, ked ukazuju 24h cas :)
    Vyhoda je v tom, ze nemusim rozmyslat ci maju doobedny alebo poobedny cas pri nastavovani datumu. Inac pre bezneho smrtelnika to vela vyhod neprinesie, je to skor zaujimava vlastnost. A popravde na tychto Breitlingoch by som mal este vacsi problem zistit aktualny cas. Dizajn ciferniku laka na 12h odpocet casu. Airmany to maju zmaknute lepsie.

    Inac to puzdro nie je "len" umela hmota nazvana honosnejsie?

  • Ja by som sa s nimi stotožnil veľmi rýchlo :D Stále ale čakám kedy príde táto značka s modelom vo verzii 40mm. Potom predám obličku a pôjdem si po ne :mrgreen:

  • Od B je vela modelov, ktore by som si vedel zamilovat okamzite. Tento nie, naozaj nie som detailista, aspon myslim, ale tu datumku narvatu v 10 idexe by som neprekusol. :nono:

  • Do Hurricane bych opravdu nešel, strašně naplácaný a ta datumka, k tomu luštění kolik je vlastně hodin není vůbec intuitivní a nejvíc mate ve zhoršené viditelnosti. Mstitele, ale jo, líbí se mi na nich jak báječně dokáží využít titěrné 3D prostředí pro subcifry, indexy, znáčky a chujovinky :) jen škoda u tohoto modelu těch vykouslejch indexů, ale to bych vydejchal.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Krásne. Pokým budem na tomto svete, musím si dať nejaké Navi..aspon na chvíľku na ruku... Dream watch pre mna number 1 jednoznacne.


    Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

  • Krasne hodinky, na prvý pohľad nevidím chybu, prečo by som ju aj hľadal keď je to B. Ale nakoľko nám tu hodinkovo hrabe tak ju hľadáme... No prečo urezali tie kúsky indexov? Fakt nechápem toto. Pre mňa je to týmto pre niekoho detailom úplne pokazené :nono:

  • Palec hore :) Diamanty v tomto prípade áno. respektíve len v modeli Galactic. Na model emergency ? WHY ? To sú hodinky do extrémnych podmienok a situácií!

  • No nič tie diamanty treba vidieť naživo :D Kde sa to dá ? :D