- Official Post
Kedysi dávnejšie sme s @bomber66 zamýšľali spraviť limitku Damasko. Potom z toho nejak vzišlo, tak ma napadlo, že by bola škoda keby ten dizajn úplne zapadol prachom... Tak sa s ním aspoň podelím s vami. Čo myslíte?
Kedysi dávnejšie sme s @bomber66 zamýšľali spraviť limitku Damasko. Potom z toho nejak vzišlo, tak ma napadlo, že by bola škoda keby ten dizajn úplne zapadol prachom... Tak sa s ním aspoň podelím s vami. Čo myslíte?
parádne oživenie DAMASKO dizajnu :super:
Tak toto sa mi velmo lubi, velmo
hm. zaujimave. vychadzali ste rovno z ich gmt modelu?
Tak tie sú krásne. A vedel by som si ich doma predstaviť.
...ty první se mi líbí...jen si myslím, že Damasko nic takového neudělá. Už jsme to zkoušeli.
Sú pekné, zaujímavý návrh. Ale tiež si myslím, že to nebude z ich strany reálne, hlavne kvôli ich špecifickému dizajnu.
Ked si sa pytal.. Vseobecne je to o preferenciach kazdeho sudruha, ale nieco ma na nich "irituje". Bezne ked sa pozriem na hodinky, tak sa mi bud a) pacia, b) nepacia, c) su mi ukradnute. Tieto vo mne vyvolavaju fyzicky neklud - mozno kvoli farebnej kombinacii a usporiadani ruciciek? Neviem, ale su to snad prve hodinky co mi take nieco privodili.
Dúfam, že z nich nebudeš mať ujmu :hello:
Dúfam, že z nich nebudeš mať ujmu :hello:
Ujmu rozhodne nie a urcite nechcem zhadzovat vase usilie, vyhrali ste sa s tym. Len ako sa vravi, just my 2 cents..
Návrh to není špatný má prvky, který mě imponujou (sendvič), ale také i iritujou, barvy doladit a podobně. Rozhodně nápis silicon na cifru je pro mně největší ranou. Vhodné umístění Si je lepší cestou. V každém případě to značí minimálně křemíkový vlásek, neřku-li přímo D inhouse. To se neudá. Taková limitka by vyšla na 4 - 5.000 éček...mimo to u této značky dost neprůchodná. Napadá mě Steinhart, jistě bez křemíku :))) ale ten už vypekl kluky na Chronomagu a nemůže se mu věřit. Nemá čas, dělá paskvily pro Rusko.
Návrh to není špatný má prvky, který mě imponujou (sendvič), ale také i iritujou, barvy doladit a podobně. Rozhodně nápis silicon na cifru je pro mně největší ranou. Vhodné umístění Si je lepší cestou. V každém případě to značí minimálně křemíkový vlásek, neřku-li přímo D inhouse. To se neudá. Taková limitka by vyšla na 4 - 5.000 éček...mimo to u této značky dost neprůchodná. Napadá mě Steinhart, jistě bez křemíku :))) ale ten už vypekl kluky na Chronomagu a nemůže se mu věřit. Nemá čas, dělá paskvily pro Rusko.
Ake paskvily?
Kristova noho!!!
Kristova noho!!!
Nerúhaj... ale vlastne, čo k tomu dodať, kukol som, asi som nemal... taký smile emotikon ani neexistuje
Nerúhaj... ale vlastne, čo k tomu dodať, kukol som, asi som nemal... taký smile emotikon ani neexistuje
tento
Náhodou ten biely žralok nie je vôbec zlý. Ostatné grc.