Ehm nechcem nejako .... jen som trochu chcel ozivit myslienku "putovnych hodiniek" ncehysta sa nieco ??? :malin1: kludne by som si nejake poskusal :amen: pred kupov

LÜM-TEC M66 Cobalt - putovné hodinky
-
-
No.. snažím sa zbavovať skladov.. a nemám tu nič také "zaujímavé".. Navyše, nemám dojem, že by sa to nejak veľmi osvedčilo.. :frime:
-
Tak nám "ponosičom" sa to osvedčilo, ale veľký biznis sa tým asi nerozbehol, takže pre Peťa možno zbytočná komplikácia.
-
Tak za mna osobne tie Lum-Tec parada mam ich doma :amen:
ale preto som to ozivil lebo som mal dojem ze sme boli dost nadceni z toho aka akcia sa rozbehla, ale rozumiem ze Peto ma len starost. -
...nejaky Lum_Tec by sa asi uzivil
-
No Lum-tec sa stal mojov naj firmou vôbec za seba neručím ze ak pôjde do obehu LT tak ich zase kúpim :ghee: :ghee: ::d
-
Tak.. mám tu ešte jedne 40 mm Cobalty ale pravdepodobne sú posledné na svete, tak som dúfal, že ich radšej predám:-)
-
hm 40 mm. to by si mohol poslat
-
40mm cobalt..to znie fajn. Skusil by som a mozno aj rovno nechal u seba za nejaku tu happy hour cenu
-
Chalani, problém je v tom, že keď tie hodinky pošlem dvom trom ľudom, tak potom sa už samozrejme nedajú predať ako nové, iba ako použité s veľkým poklesom ceny. No ale keby sa Vás tu nazbieralo minimálne 6-7 ľudí, tak by som ich zaslal;) Cena by bola ako vždy symbolická, teda 15 € na dva týždne. Plus prvý záujemca aj poštovné..
-
Tak ja by som sa tiež hlásil aby nás bolo čo najviac
40mm je v pohode
-
Jasne idem do toho aj ja
-
Silno uvazujem, necham sa prehovarat no.
tak aj ja, podla poctu sa Peto rozhodni ci sa Ti to oplati. A dakujeme
-
pripájam sa :hello:
-
Ano pripajam sa ze dakujeme :amen: ale hlavne aby si bol ty spokojny Peto ak nahodou tak radsej ich predaj ked su posledne
-
Okey, ide sa na to. Takže podľa poradia predpokladám. Adam, chceš ich zaslať alebo si prídeš osobne?
-
Pridavam sa do partie
-
Zaslať. Mohol by som najbližšie až v sobotu a nechcem ťa otravovať cez víkend
-
Aj ja sa rád pridám . A kľudne by som mohol byť medzi poslednými a doniesol by som ich potom Peťovi ;).
-
...aj ja samozrejme sa staviam do radu, mozno by bolo lepsie to pridelit podla "zemepisnych" vzdialenosti a optimalizovat prepravu...navrhujem preto ze som ZV