ORIS Aquis GREAT BARRIER REEF Limited Edition II

  • ORIS Aquis GREAT BARRIER REEF Limited Edition II

    http://oceanictime.blogspot.cz/2015/12/oris-a…ef-limited.html

    Řada Aquis se nám rozrostla o novou limitku - 2000 kusů. Uvedu základní rozdíly: velikost 46 mm, day-date, barevné provedení, cena 2100CHF. Jinak klasika, ocel, keramika, o strojku se zdroj nerozepisuje, tak tipuju jejich oblíbenou Sellitu.

    Nebudu uvádět svůj názor, naopak mě ale velmi zajímají vaše názory.





    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Za mňa na fotkách úplne nádherné, ale ten rozmer by som si netrúfol nosiť. Jednoduché, nepreplácané, farebná kombinácia úžasná, tá modrá vyzerá krásne. Ale Orisy na fotkách sa mi vždy strašne páčili a naživo to nebolo ono, tak neviem... Raz som sa baviil s predavačkou, či majú červený rotor aj v prípade, že vzadu nie je priehľad a tvrdila, že určite áno.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim

  • Po Orisoch som vzdy tuzil, papierovo im moc nemam co vytknut. Ale ked sa dostali na ruku, tak behom par sekund isli dole a cely modelovy rad potapiek a tym v podstate cela znacka zmizla z mojho "wish listu". Cifernik, luneta, rucicky..vsetko super. Specificke puzdro a uchytenie tahu to vsak uplne zabijaju. Zial nie su az take skarede, aby boli pekne, su iba skarede.. :)

  • za mna velka parada, neviem co by som im mal vytknut... pekne farbicky, dokonale zadne veko, velkost 46 pri týchto nozickach do pohody, no zarovej nemusi kazdemu vyhovovat ako mysiak pise... australski friendi su urcite vo vytrzeni :)

  • Mne sa hlavne páči, že skombinovali potápky s day-date a ešte takto vkusne, nakolko pri potápaní niekde v karibiku cez prázdniny človek lahko stratí pojem o tom aký je deň v týždni. 46 mm by som si v tomto prevedení aj vedel predstaviť, nie na každý deň, ale príležitostne áno, takže ako 3. až 4. potápačské hodinky v zbierke si ich viem predstaviť.

    Omega Speedmaster Professional Moonwatch 311.30.42.30.01.006 | Omega Seamaster 300m Co-axial chronometer 212.30.41.20.01.003 | Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 WAY211A.FT6068 | Seiko SKX009K2 | Citizen Eco-drive BY0000-05E

    Ω Spartanova zbierka

    YouTube: Spartan's watch reviews

    INSTAGRAM: @spartans_watches