To by som vytasil moje vyse 30 rocne detske primky, uz ked ide ta moda malych hodiniek zase
myslis nieco taketo?
To by som vytasil moje vyse 30 rocne detske primky, uz ked ide ta moda malych hodiniek zase
myslis nieco taketo?
tie tvoje su vacsie
blbina jak traky. vsetko zavisi od velkosti ruky.
Tys nikdy nenosil kšandy? Já teda taky nosim pásek, ale spousta lidí Ti Romane bude oponovat, že traky jsou dobrý. A malý hodinky jsou pro ženský a děti. Ty 39 co jsem měl jsou krásně udělaný hodinky, 42 mi úplně zošklivily, ale takový dětský hodinky prostě nemůžu. A to nemám žádnou chlapskou pařátu.
to sa tak hovori. samozrejme, ze som nosil ksandy. ked sme pri tom, tak original A-11 boli 32mm. v minulosti sa nosili mensie rozmery ako teraz. 36mm bola normalna panska velkost.
...je asi fajn ze sa upusta od “lietajucich tanierov”, ale pre mna je to ok medzi 39-43, asi ako pre vacsinu panov
No jo, ale to lidi dobře viděli na ty minutový indexy při regulaci protože umírali prej brzo, ve 40, to měli z těch mamutů
to sa tak hovori. samozrejme, ze som nosil ksandy. ked sme pri tom, tak original A-11 boli 32mm. v minulosti sa nosili mensie rozmery ako teraz. 36mm bola normalna panska velkost.
Fakt sa to tak hovori, ty jo Romane s Tebou dneska není žádná sranda, víš moc dobře, že jen tak rejpu, dyk je pátek :super:
tie tvoje su vacsie
Prast jak uhod Netusim kolko maju, iba viem, ze 30-36mm vyzera na mojej ruke rovnako (smiesne). Zena sa ma pri 36mm pytala, ze preco som si kupil zenske hodinky
Tak aj obratom isli do sveta, a take pekne boli
Prast jak uhod
Netusim kolko maju, iba viem, ze 30-36mm vyzera na mojej ruke rovnako (smiesne). Zena sa ma pri 36mm pytala, ze preco som si kupil zenske hodinky
Tak aj obratom isli do sveta, a take pekne boli
to mas za to, ze ti zenska keca do veci, do ktorych nema :happy1::happy1: tak ale ak mas 2 metre a 120 kilo, tak mala asi pravdu :odieux1::odieux1:
Fakt sa to tak hovori, ty jo Romane s Tebou dneska není žádná sranda, víš moc dobře, že jen tak rejpu, dyk je pátek :super:
:alcool1:
to bude tym, ze som uz plesovo naladeny :happy1:
to mas za to, ze ti zenska keca do veci, do ktorych nema :happy1::happy1: tak ale ak mas 2 metre a 120 kilo, tak mala asi pravdu :odieux1::odieux1:
Pravdu mala, ale zdaleka nemam tolko kil ani vysku Ale ved samozrejme ak niekomu male hodinky vyhovuju, nemam s tym najmensi problem. Nejde o moju ruku
Ale ved samozrejme ak niekomu male hodinky vyhovuju, nemam s tym najmensi problem. Nejde o moju ruku
Přesně napsaný :super:
Pravdu mala, ale zdaleka nemam tolko kil ani vysku
Ale ved samozrejme ak niekomu male hodinky vyhovuju, nemam s tym najmensi problem. Nejde o moju ruku
presne ako pises. kazdy nech si zvoli podla svojho uvazenia
Tie hodinky sú bohové