Panerai movement scandal

  • Panerai movement scandal

    V roce 2011 se na internetových fórech probíral skandál okolo uváděného a reálně vypadajícího strojku značky Panerai. Za ty prachy docela dobře odvedená práce, co myslíte?

    viz odkazy:

    http://www.network54.com/Forum/353391/t…sterious+PAM318

    http://xtrememeantime.forumotion.com/t8207-panerai-movement-scandal


    Reklama:

    Realita:



    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Tak toto je silná káva. Keby som nevidel len druhý obrázok bez kontextu tak poviem že je to čína za 15 dolárov. =O

  • No čo veď je tam všetko ako v reklame ;-). Ale je to svinstvo a nechápem ak robia verziu peknú pre priehľadné dná tak prečo musia vyrobiť pre ostatné niečo takéto. Tak týmto má dosť sklamali.

    Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku

  • Ja sa zapojím snáď len neinformovane, nemám čas čítať a šprtať sa v tom detailnejšie. Je to naozaj pravda? Toto fakt vypustili do sveta?
    Normálne mám chuť tomu vôbec, ale vôbec neveriť pri značke tak zvučnej, obľúbenej, podloženej históriou.
    Niektoré fotky hovoria naozaj za všetko...

  • Je to pravda a ještě tomu říkají EXCLUSIVE Panerai Calibre OP XXIX


    http://www.chrono24.com/en/panerai/pam…--id2265280.htm

    Názory se různí, že je to značka, které se víc odpustí než konkurenci :S
    Že to je v pořádku a skalní panerista by z toho udělal raritu a střelil to za mičudu :ghee:
    Že se k tomu Bonati postavil čelem a strojky vyměnil ... ovšem až když se na to přišlo ::d
    Už je to dlouhá doba, takže na nějaký slušný info o závěrech je pozdě.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Kolko takych hodiniek skutocne vyslo von? Ak boli jedine, bral by som to ako raritu a predal ich za vyssiu cenu. Zberatelia su magori, kupia to :) Podla detailnych foto to nevyzera ani len na novy strojcek, tiez by som to tipoval na nejaku omylom vypustenu vzorku.
    Ci by som im odpustil? Urcite. Ponuka na vymenu prisla, vyuzil by som ju. Sklamalo by? Urcite. Ale na sklamanie stacia aj zle nasadene rucicky, co je dost bezna zalezitost u vela renomovanych znaciek.

  • len ta opravim, ze toto nie je zarucna oprava, ale sfusovany vyrobok za 5000. ten vyrobok absolutne nezodpoveda tomu, aky by mal byt a aky bol vyobrazeny.

  • Co ja viem, zle uchyteny strojcek, krivo nasadene rucicky, krivo nasadena luneta, bordel na ciferniku atd. Vsetko je podla mna fuserstvo, ale berie sa ako zarucna oprava pre tych co im to vadi. Posles/zanesies hodinky na svoje naklady a oni ti ich na svoje naklady poslu naspat. Serioznejsia firma prida "prepacte", este serioznejsia ti ako kompenzaciu da napr. remen zdarma. Ani v jednom pripade to nebola tvoja chyba, ale smola. Nemalo by sa to stavat, ale deje sa to aj v kategoriach 1-3k eur. Nikoho neobhajujem, tiez ma to se*ie, ale beriem to ako sucast vyrobku do ktoreho vstupuje ludsky faktor.

    Inac to malo naozaj vsetkych 150ks limitky presne rovnaky ohlodany stroj? Vsade boli tie iste fotky jedneho kusu, ale nepatral som nejak extra.

  • Tak ale toto je niečo iné, myšiak. Zle uchytené ručičky, to je presne, ako hovoríš ľudský faktor, skrátka "chybička se vloudí". Ale toto už je prúser hraničiaci s podvodom.

    Epos Passion 3409,Seiko SNZH53K1, Tissot Visodate, Certina DS Podium Shape chronograph, Omega vintage kúsok cca z r. 1940, Prim