Louis Moinet - Geograph Rainforest

  • Louis Moinet - Geograph Rainforest
    Časti fosílií dinosaurov sme už u tejto značky zaregistrovali Louis Moinet Jurassic Watch tak prečo nie ďalšia skamenelina. Tentokrát je to 70 miliónov rokov stará skamenelina paliem, ktoré sa našli v Ázii. Tieto boli použité na dva chronografické sčítače.
    Duálny čas ukazuje hadovitá ručička a medel si zachováva pre značku typické ručičky v tvare "kvapky rosy" (Gouttes de Rose). Zdobenie ciferníka "Côte du Jura guilloche", ďalšií obľúbený prvok tejto značky. Otvor pre dátum je netradične na pozícii "9", kde je tiež malá sekundová ručička v tvare slnka. Spodné veko je dekorované motívmi ohrozených zvierat, orangutana a nosorožca (orangutana vidím, ale nosorožca nie). Model je vyrobený v počte 120 kusov.

    Bližia špecifikácia tu: http://www.louismoinet.com/collection-geo…inforest-p1.php

    Na prvý pohľad veľmi príťažlivé hodinky, krásne spracované detaily, farebné kombinácie. Áno, skrutky lunety nie sú zarovnané :mrgreen: a vzhľadom na celok sú korunka a tlačidlá chronografu neprimeranej veľkosti, ale inak je to veľká paráda. :super:


  • Kvitujem že používajú takéto nevšedné materiály, no zároveň sa tu vynára otázky či hodinky sú to pravé miesto pre takéto významné nálezy. Ale inak sa zhodujem s tým čo napísal Martin. Pri takýtcho kúskoch s len dve možnosti. Páčia sa mi / nepáčia sa mi :)

  • Pri počte 120 ks, zas asi tá skamenelina o toľko asi nepríde, veď sú to dva subcifre. (otázka je, koľko tej skameneliny do.ebali kým sa to naučili :mrgreen: )

  • Skôr by ma zaujímao ako k takému nápadu prišli :D
    Vykopalas sa sklamenelina/fosilia čo tak ju dať do hodiniek ? :D

  • Ty krááávo (se omlouvám, není to oslovení, ale citoslovce údivu), tak to je paráda. Už vim, na co mám levou ruku :) a na co nemám čísla v bankovních účtech. Škoda. Palmový hodinky, dát si je na ruku hořím jak naPalm.

    Time is Life. Je to dar i prokletí. Instagram daemonultimate1

  • Kvitujem že používajú takéto nevšedné materiály, no zároveň sa tu vynára otázky či hodinky sú to pravé miesto pre takéto významné nálezy. Ale inak sa zhodujem s tým čo napísal Martin. Pri takýtcho kúskoch s len dve možnosti. Páčia sa mi / nepáčia sa mi :)

    Toto mi pripomína taký fór.. Že viete aká je šanca, že vyhráte v Športke? 50 na 50. Buď vyhráte alebo nevyhráte :) Inak krásne hodinky. Kopec invencie je v nich. Nie typický okukaný dizajn.

  • External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.