Patek Philippe 5016 vydražené na Only Watch za 7 300 000 CHF - čuduj sa svete, najdrahšie hodinky na svete sú z ocele. Sú to jediné "triple complication" 5016 ktoré boli a budú vyrobené z ocele.
https://www.hodinkee.com/artic…ed-wristwatch-of-all-time
http://www.onlywatch.com/colle…ch/item/ref__5016a_010-43
Ale sú skutočne parádne... nepochybujem, že za to stoja.

Patek Philippe 5016 - najdrahšie náramkové hodinky na svete
-
-
tourbillon je vidieť vzadu alebo vôbec ?
samozrejme sú krásne
minútová repetícia, tourbillon a večný kalendár sú najzložitejšie komplikácie a iba jeden vyrobený kus, no parádička -
Áno, má to priehlad.
-
PP su moj zivotny sen. Kolko z vas ich ma?
-
Tak jistě, PePé jsou snem mnohých hodinkomaniaků a také snem zůstanou. Ostatně, není PP jako PP. Umí dělat sériovky za daleko příznivější ceny. V každém případě, nejedná se o nejdražší hodinky světa. Například tyhle Chopardi stojí 25.000.000 USD a existují ještě dražší.
Externý obsah www.youtube.comObsah vložený z externých zdrojov sa nebude zobrazovať bez vášho súhlasu.Aktiváciou externého obsahu súhlasíte s tým, že osobné údaje môžu byť prenášané na platformy tretích strán. Viac informácií o tomto sme poskytli v našich zásadách ochrany osobných údajov. -
Tak jistě, PePé jsou snem mnohých hodinkomaniaků a také snem zůstanou. Ostatně, není PP jako PP. Umí dělat sériovky za daleko příznivější ceny. V každém případě, nejedná se o nejdražší hodinky světa. Například tyhle Chopardi stojí 25.000.000 USD a existují ještě dražší.
Externý obsah www.youtube.comObsah vložený z externých zdrojov sa nebude zobrazovať bez vášho súhlasu.Aktiváciou externého obsahu súhlasíte s tým, že osobné údaje môžu byť prenášané na platformy tretích strán. Viac informácií o tomto sme poskytli v našich zásadách ochrany osobných údajov.
Jezisi, to je hnus
-
Jezisi, to je hnus
Myslíš, tu tvojí neupravenou citaci? To je, už jsem Tě nejednou upozorňoval, že je to hrozný.
-
Nie tie gycove damske hodinky, ten farebny hnus.
-
Podle vkusa poznáš hnusa
Jen sem s nima, pěkně tady vedle mne na stůl a hlavně pane, pane ať mi říkaj. -
To sú skôr najdrahšie diamanty s hodinkami ako hodinky. Ja som rátal iba "no-ice" hodinky a spomedzi tých stále najdrahšie sú (náramkové). Brať do úvahy aj hodinky s diamantami podla mňa nemá zmysel, lebo vždy sa na to dá "naplácať" viac diamantov, ale je pravda, že sú aj drahšie.
-
To sú skôr najdrahšie diamanty s hodinkami ako hodinky...
Jako bych tuhle odpověď četl hned jak jsem dal odeslat
to neva, i ty Pateky bych bral ... jako hodinky se mi moc líběj, ale tý ceně bych nedokázal odolat a prodal je stejně.