Foto hodiniek z " webu "

  • Mne to pripomina tento princip od Chaykin, kde sa pravdepodobne prenasa pohyb z hodinoveho a minutoveho kolieska na otacajuce sa priheladne skla s rucickami:

    a194644b993894d4ce4f2bbaa2c59c75.jpg

  • pepescom prosím ťa nepostuj sem ženy, ďakujem. robíš mi len robotu každý tvoj príspevok musím editovať.

    :D

    mam rad Pepeho prispevky ako sa snazi ozivit hodinky dievcatami, bude mi to chybat (tie prifuknute kacicky nie),

    Pepe, ako ucen Ti ako osvietenemu "dakujem za kus dobrej roboty" :)

  • pepescom prosím ťa nepostuj sem ženy, ďakujem. robíš mi len robotu každý tvoj príspevok musím editovať.

    vieš, že od istej doby nereagujem na tvoje príspevky ale teraz mi nedá. Je to MOJE vlákno a aj keď má názov taký, aký má, tak časom som sa rozhodol pridať aj iné foto - to autor smie :?: alebo nie :?: Po upozorneniach admina postujem fotky, ktorým akýkoľvek moralista nemá čo vytknúť a ak ťa to tak uráža, tak moje vlákno nemusíš pozerať :!: a ušetríš si robotu. Toto vlákno je druhé najpočetnejšie počtom videní a počtom odpovedí a to o niečom svedčí :?: alebo nie :?: Ak ťa to tak strašne sere, tak vlákno zmaž :!: Nebude to prvý krát, čo pôjde do péčka fasa vlákno. A na tvojom mieste, ako admin, by bolo

    dobré vymyslieť niečo, čo toto fórum pozdvihne a nie mazať to, čo láka členov. Toť vsjo pán Admin

    A stitch in time :D

  • vieš, že od istej doby nereagujem na tvoje príspevky ale teraz mi nedá. Je to MOJE vlákno a aj keď má názov taký, aký má, tak časom som sa rozhodol pridať aj iné foto - to autor smie :?: alebo nie :?: Po upozorneniach admina postujem fotky, ktorým akýkoľvek moralista nemá čo vytknúť a ak ťa to tak uráža, tak moje vlákno nemusíš pozerať :!: a ušetríš si robotu. Toto vlákno je druhé najpočetnejšie počtom videní a počtom odpovedí a to o niečom svedčí :?: alebo nie :?: Ak ťa to tak strašne sere, tak vlákno zmaž :!: Nebude to prvý krát, čo pôjde do péčka fasa vlákno. A na tvojom mieste, ako admin, by bolo

    dobré vymyslieť niečo, čo toto fórum pozdvihne a nie mazať to, čo láka členov. Toť vsjo pán Admin

    Toto vlakno je naozaj dobry Pepeho napad a nepoznam tieto dni nic lepsie k rannej kave na rozbeh dna ako si pozriet dobre makro peknych hodiniek.

    Skuste najst pravidla pre pripadne esteticke osviezenie a zachovanie dostojnosti portalu: 1. dievcata nebudu nahate a nebudu vulgarne (prifuknute kacicky), 2. max pomer bude napr. 4 hodinky : 1 dievca pre osviezenie.

    Raz tu bolo vymazane rozkosne prirodzene dievca v plavkach, ktore nemohlo nikoho urazit, ale bolo "too sexy for my watch" :)

    P.S.

    Uz som mal pripravenu fotku do umeleckych foto s nazvom "uz mi lezu tie tvoje hodinky hore krkom", ale viem, ze by som tu zhodil cele vlakno,

    tak si to necham ako recesiu inam do ineho casopriestoru.

  • Pepe, toto vlákno je naozaj výborné.

    (len mi chýba jú tie dve babizne na bicykloch - určite si pamätáš na tú fotečku - odvtedy to hľadám na webe ;) )

    ach jaj, to boli prdelky :love:

    A stitch in time :D

  • ach jaj, to boli prdelky :love:

    Pepe daj aspoň link, lebo som ten obrázok nestihol a furt ho niekto spomína, tak aby som bol v obraze.

    Casio GW-M5610, CW C60 Trident Pro 600 Mk3, Damasko DA34, Monta Skyquest GMT, CW C65 Trident Vintage Mk2, CW C63 Sealander GMT.

    • Official Post

    vieš, že od istej doby nereagujem na tvoje príspevky ale teraz mi nedá. Je to MOJE vlákno a aj keď má názov taký, aký má, tak časom som sa rozhodol pridať aj iné foto - to autor smie :?: alebo nie :?:

    Po upozorneniach admina postujem fotky, ktorým akýkoľvek moralista nemá čo vytknúť a ak ťa to tak uráža, tak moje vlákno nemusíš pozerať :!: a ušetríš si robotu.

    Toto vlákno je druhé najpočetnejšie počtom videní a počtom odpovedí a to o niečom svedčí :?: alebo nie :?: Ak ťa to tak strašne sere, tak vlákno zmaž :!:

    Nebude to prvý krát, čo pôjde do péčka fasa vlákno. A na tvojom mieste, ako admin, by bolo

    dobré vymyslieť niečo, čo toto fórum pozdvihne a nie mazať to, čo láka členov. Toť vsjo pán Admin

    si trošku na omyle, vlákno nie je tvoje. ty si ho založil, čo je v poriadku, ale to neznamená že je tvoje a budú v tom vlákne platiť nejaké tie tvoje pravidlá.

    v prvom rade si treba uvedomiť že sme na hodinkovom fóre, čo znamená že sa tu majú riešiť prioritne hodinky a okrajovo sa samozrejme vieme pobaviť aj o autách, motorkách, výletoch atď. tých ,,ostatných,, vlákien je tu hromada.

    čo ale ja považujem za cez čiaru, sú fotky polonahých žien. či už majú na ruke hodinky alebo nie.

    (to druhé vlákno čo založil watchesfan som musel nakoniec vymazať lebo som mal na neho sťažnosti od viacerých členov ktorým to už vadilo)

    a to že toto vlákno má najviac videní nesvedčí o tom že každý tu chce vidieť fotky dievčat. zasa to nejako inak chápeš.

    postuješ sem často (denne) veľa fotiek hodiniek (aj iný členovia) a preto si ho všetci pozerajú, lebo je to proste bezodná studňa, kde stačí stiahnuť pár fotiek z netu a hodiť to sem.

    prečo ja ako admin mám vymýšlať čo to tu pozdvihne ?

    to môžeš aj ty. aj hocikto iný.

    ja ako admin mám skôr dozerať na obsah fóra.

    a posledná vec, ak niektorých členov lákajú fotky polonahých báb, tak sú na zlej stránke. to nieje to čo by to tu pozdvihlo.

  • ... hmm, pozoruhodne ... clenovia sa stazovali .... takze staci zacat "bliakat", ze mi to vadi a zrusi sa vlakno a mlciaca vacsina utrie, aj tak sa da ...

    a co keby ti clenovia do toho vlakna neliezli a neboli by tak pohorseni, to by neslo? hovori sa tomu, zi a nechaj zit....

  • Všetci sme tu chlapi a každý si občas rád pozrie peknú ženu, dokonca aj od manželky to mám dovolené.

    Nechcem nikoho súdiť, možno som nejaké príspevky prehladol, ale čo ja viem tak Pepe bol vždy slušný, takže ja stojím pri ňom.

    V dnešnom divokom svete byť prehnane puritánsky mi pripadá trochu zvláštne, možno spiatočnícke, hlavne na internete.

    Na druhú stranu chápem aj Admina, že musí nejak reagovať, ale mohol by sa v tomto prípade riadiť názorom väčšiny. Veď sa tu nebavíme o porne.

  • sme síce na hodinkovom fare, svätá pravda, a nie každému je všetko po chuti, to je tým že ľudia sú rozdielny ;) ...ale v prípade pepeho boli jeho fotky vždy, podotýkam vždy, doplnené o vkusné zábery nielen polonahých báb ale aj krásnych obrázkov prírody, krajín a.t.d.

    ...zalizovať sa odteraz výlučne nad obrázkami Rolexov, Patekov a.t.p. bude myslím viac než smutné ;(